Safaritent met sanitair

Safaritent huren met sanitair

Naast de comfortabele safaritenten die je kunt huren bij Vodatent, bieden wij jou ook de mogelijkheid om met meer comfort te gaan kamperen in een safaritent met sanitair. 

Inspiratie

Accommodaties

Loading interface...

Ontdek de veelzijdigheid van kamperen

Een safaritent met sanitair in de tent

Op diverse campings bieden wij safaritenten aan waarbij sanitair (douche + toilet) aanwezig is in de safaritent. De safaritent met sanitair is 10 vierkante meter groter ten opzichte van onze safaritent voor 6 personen. 

Als je een safaritent met sanitair huurt, hoef je niet naar het centrale sanitairgebouw toe te lopen wanneer je ’s nachts naar het toilet moet. Je profiteert van het comfort van je eigen badkamer en je geniet toch volop van het kampeerleven op de camping.

Koken en slapen in een safaritent met sanitair

Een comfortabel ingerichte safaritent met sanitair heeft een volledig ingerichte keuken. Uiteraard zijn er twee slaapcabines. De ene is uitgerust met een tweepersoonsbed (140x200cm) en de andere met een of twee stapelbedden. De badkamer heeft een toilet, wastafel en douche. Deze sanitaire safaritenten hebben ook een zithoek en een terras met tuinmeubilair.

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...