Safaritent met sanitair

Safaritent huren met sanitair

Naast de comfortabele safaritenten die je kunt huren bij Vodatent, bieden wij jou ook de mogelijkheid om met meer comfort te gaan kamperen in een safaritent met sanitair. 

camping_de_la_bonnette_-_website_(11)

Een safaritent met sanitair in de tent

Op diverse campings bieden wij safaritenten aan waarbij sanitair (douche + toilet) aanwezig is in de safaritent. De safaritent met sanitair is 10 vierkante meter groter ten opzichte van onze safaritent voor 6 personen. 

Als je een safaritent met sanitair huurt, hoef je niet naar het centrale sanitairgebouw toe te lopen wanneer je ’s nachts naar het toilet moet. Je profiteert van het comfort van je eigen badkamer en je geniet toch volop van het kampeerleven op de camping.

Koken en slapen in een safaritent met sanitair

Een comfortabel ingerichte safaritent met sanitair is uitgerust met een volledig ingerichte keuken. Uiteraard zijn er twee slaapcabines. In de ene slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140x200cm) en in de andere slaapcabine staan één of twee stapelbedden. De badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel en een douche. Uiteraard beschikt de safaritent met sanitair ook over een zithoek en een terras met tuinmeubilair.

Bekijk hier onze tenten met sanitair

Kies een vakantie die bij jou past