Safaritent Denemarken

Safaritent in Denemarken huren

Een safaritent in Denemarken huur je bij Vodatent. Er tussenuit met kinderen. Ga tijdens je vakantie er lekker op uit in Denemarken! Je hebt hier prachtige gebieden waar je kan wandelen en fietsen. Aan cultuur en leuke activiteiten om te doen met de kinderen is er ook zeker geen gebrek. Onze safaritenten zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Je hoeft je eigen tent niet mee te nemen en op te zetten. 

Inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Campings in Denemarken

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Een safaritent huren in Denemarken

Het voordeel van een safaritent huren in Denemarken is dat je er bij aankomst op de camping direct in kan. Je hoeft geen tent of caravan meer op te zetten en minder spullen van huis mee te nemen. Comfortabele bedden, een verrijdbare keuken en een ruime luifel: de grote, ruim opgezette safaritenten van Vodatent zijn volledig ingericht en bieden ruimte voor 6 personen. Zo kun je ook met een wat groter gezin kant en klaar kamperen en is er opberg- en bagageruimte in overvloed voor een voetbal, badmintonset, luchtbed, opblaasboot, comfortabele campingstoel, zonnebrandcrème en een barbecue. Vodatent verhuurt ook safaritenten met een eigen badkamer. Een safaritent in Denemarken huren doe je bij Vodatent! 

Gezellige familiecampings

Veel campings zijn gezellige en leuke familiecampings. Ze zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor jong en oud. Denk hierbij aan speeltoestellen, een campingwinkel of sportfaciliteiten. Bovendien zijn de campings waar onze safaritenten staan allemaal in de buurt van de leukste uitjes van Denemarken te vinden. De campings in Denemarken liggen stuk voor stuk midden in de natuur. De omgeving bij de campings is dan ook echt adembenemend. Wil je erop uit trekken om de omgeving te verkennen of lekker een dagje op de camping blijven? Wat je ook doet, een safaritent in Denemarken huren bij Vodatent staat garant voor een geslaagde kampeervakantie!

Activiteiten in Denemarken

Natuur
Denemarken staat bekend om zijn prachtige natuur! Een lange kustlijn met zandstranden, wandelende duinen, fjorden, bossen en meren. In Denemarken kan je volledig tot rust komen en genieten van de ruimte, zodat jij je even kunt onttrekken van de dagelijkse sleur thuis. In Denemarken zijn er meer bomen, dan huizen en ben je altijd dichtbij een stukje mooie natuur.

Vadehavet Nationaal Park
Dit nationaal park ligt aan de Deense kant van de Waddenzee. Moerassen, duinen en ook wadden wisselen zich hier af op de zo’n 30 eilandjes. Je vindt er verschillende soorten wilde dieren en vogelsoorten. ‘De zwarte zon’, grote groepen spreeuwen die tijdens zonsondergang een patroon in de lucht vormen, is hier een bekend fenomeen. Ben je een echte vogelliefhebber? Ga hier dan absoluut heen en neem dan ook je verrekijker mee. 

Eten en drinken

Denemarken heeft veel eigen eet en drink gewoontes. Een groot gedeelte van Denemarken ligt natuurlijk langs de zee, dus het is logisch dat er veel vis wordt gegeten. Denen houden ook zeker van een lekker stukje vlees of tussen de middag gewoon een broodje. Qua lunch is Smørrebrød een echt traditioneel Deens gerecht. Smørrebrød betekent letterlijk: sandwich. Traditioneel gezien gebruikt men roggebrood maar tegenwoordig gebruiken zo meerdere soorten brood. Als avond eten zijn Paling of Flæskesteg echte traditionele gerechten. Als het om drinken gaat zijn Denen ook zeker niet vies van een biertje! Denemarken kent een eigen biercultuur. Al rond het jaar 1000 brouwden de Vikingen hier bier. Het Deense bier wordt gemaakt van gerst, hop en maïszetmeel, wat leidt tot een licht en wijnachtig bier.

Ontdek Denemarken

Loading interface...

Accommodaties in Denemarken

Ontdek onze accommodaties in Denemarken
Een safaritent huren in Denemarken bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.