Wat kenmerkt een vakantie in Denemarken? 

Genieten van natuur, historie en een bijzondere vakantie-ervaring? Kies dan eens voor een vakantie in Denemarken! Op een paar honderd kilometer vanaf Nederland vind je dit prachtige vakantieland, met ontzettend bijzondere natuur. Verblijf tijdens je vakantie in Denemarken in een safaritent voor een unieke beleving. Er is voor ieder wat wils in dit Scandinavische land.

Wat valt er te ontdekken in Denemarken? 

Denemarken heeft een ontzettend lange kustlijn met uitgestrekte zandstranden en duinen, met in het zuiden zelfs waddeneilanden. Verder vind je in het land ook groene heuvels met weelderige bossen, dus er is genoeg natuur om te ontdekken. Ook heeft Denemarken ontzettend veel historische bezienswaardigheden, waar ook vaak invloeden van Vikingen in terug zijn te vinden. 

Welke activiteiten zijn er mogelijk in Denemarken? 

De kustlijn van Denemarken ontdekken? Breng dan eens een bezoekje aan het waddeneiland Rømø, het grootste waddeneiland van Denemarken. Hier mag je met de auto het strand op! Door de lange kustlijn biedt het land ook veel mogelijkheden voor watersporten, waaronder zeilen en windsurfen. En voor wie van gastronomie houdt, is er een overvloed aan heerlijk eten en drinken om te proeven, van smørrebrød (Deense belegde broodjes) tot lokaal gebrouwen bier.

Ben je nog op zoek naar een unieke accommodatie voor je vakantie? Kies eens voor een safaritent in Denemarken! Safaritenten bieden het buitengevoel, met het gemak van thuis. In de accommodatie vind je bedden, een keuken en een loungeset op je veranda. Kies je voor een safaritent met sanitair? Dan heb je zelfs je eigen badkamer! Het is de perfecte manier om de schoonheid van Denemarken te ervaren en tegelijkertijd van alle gemakken te genieten.