Safaritent in Friesland huren

Friesland is misschien niet de veelal bekende vakantieprovincie van Nederland. Toch is een vakantie in deze noordelijke provincie de moeite waard. Tijdens het kamperen in één van de safaritenten van Vodatent kun je al het moois wat Friesland te bieden heeft ontdekken. Met mooie autentieke dorpen en steden zoals Leeuwarden, Sneek, Bolsward is een bezoek aan Friesland zeker de moeite waard. Een leuke activiteit in Friesland is het wadlopen. Een onvergetelijke belevenis in de natuur van het werelderfgoed de Waddenzee. 

Een safaritent in Friesland!

Friesland is een bijzondere provincie in het noorden van Nederland. De provincie kent mooie steden, zoals Leeuwarden en Sneek, maar ook de kleine authentieke dorpjes zijn het waard om te bezoeken. Ga eens langs bij Stavoren of Bolsward. Friesland heeft ook mooie polders en bossen. Dat is leuk voor het gezin én de hond; kunnen ze lekker met hun baasje wandelen. Er zijn ook vele meren of rivieren waar jij een frisse duik kunt nemen tijdens de warme zomerdagen. Verder kun je in het noorden ook een leuke ervaring op doen met wadlopen. Dan loop je over de waddenzee, waar het water tijdens eb heel laag staat. Neem wel goede laarzen mee, want het wordt een modderboel!

Ontdek de provincie Friesland

Friesland is dé waterprovincie van Nederland. Het is niet voor niets dat Friesland de meeste bootverhuurbedrijven heeft van ons land. Je kunt bij deze bedrijven een boot huren om vanaf het water te genieten van de prachtige omgevingen en natuur. Of vaar met de boot een rondje op het IJsselmeer, het grootste meer van Nederland. Het is ook een aanrader om één van de steden binnen te varen met de boot. Dan kun je de stad vanaf een bijzonder perspectief vastleggen met je camera.

Ben je geen liefhebber van water? Niet getreurd, want er zijn genoeg andere uitstapjes voor het hele gezin. Je kunt bijvoorbeeld door één van de vier nationale parken wandelen. Zo is Natuurgebied de Groene Ster zeker een bezoekje waard wanneer je in Friesland bent! Daar heb je geen boot voor nodig! In de steden kun je interessante musea of dierentuinen bezoeken. Of neem de kinderen mee naar een van de drie grote indoor speeltuinen van Ballorig. Kortom, er is voor ieder wat wils, dus laat je leuk verrassen door Friesland!

Een safaritent huren in Friesland tijdens het Skûtsjesilen

Watersportfanaten zijn dol op Friesland. Niet alleen vanwege het vele water waar ze hun sport kunnen beoefenen, maar ook door voor het jaarlijkse watersportevenement Skûtsjesilen. Watersportliefhebbers komen uit heel Nederland om dit evenement te bezoeken of zelf mee te doen. In elf wedstrijden strijden de schippers onderling voor de titel SKS-kampioen. Een evenement die tot het einde spannend blijft en waar jij bij kunt zijn! Boek een safaritent in Friesland als verblijf om de watersporters aan te moedigen!

Ontdek onze accommodaties in Friesland

Een safaritent huren in Friesland bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.