Safaritent Friesland

Safaritent in Friesland huren

Wil jij nog graag het noorden van Nederland ontdekken? Dat kan je heel goed doen tijdens een kampeervakantie in Friesland. Met hun eigen taal en volkslied voelt het als een vakantie in het buitenland, maar dan lekker dichtbij! Om het helemaal af te maken kan je bij Vodatent een safaritent huren in Friesland. Met zo’n vooraf opgezette safaritent kan jij genieten van het buitengevoel van kamperen, maar dan zonder alle drama met het opzetten van je eigen tent. Direct na aankomst kan je gelijk genieten! 

Bekijk onze campings in Friesland

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Een safaritent in Friesland!

Friesland is een bijzondere provincie in het noorden van Nederland. De provincie kent mooie steden, zoals Leeuwarden en Sneek, maar ook de kleine authentieke dorpjes zijn het waard om te bezoeken. Ga eens langs bij Stavoren of Bolsward. Friesland heeft ook mooie polders en bossen. Dat is leuk voor het gezin én de hond; kunnen ze lekker met hun baasje wandelen. Er zijn ook vele meren of rivieren waar jij een frisse duik kunt nemen tijdens de warme zomerdagen. Verder kun je in het noorden ook een leuke ervaring op doen met wadlopen. Dan loop je over de waddenzee, waar het water tijdens eb heel laag staat. Neem wel goede laarzen mee, want het wordt een modderboel!

Wat de vakantie in Friesland nog leuker maakt is een safaritent als verblijf. Hiermee begint jouw vakantie veel meer ontspannen dan met je eigen tent. De safaritent is namelijk vooraf opgezet en ingericht met alle noodzakelijke campingspullen. Iedereen heeft bijvoorbeeld een eigen bed met comfortabel matras. Verder is er een complete keuken met koelkast, 4-pits gasfornuis, pannen, servies en bestek. Dat scheelt een hoop met inpakken!

Ontdek de provincie Friesland

Friesland is dé waterprovincie van Nederland. Het is niet voor niets dat Friesland de meeste bootverhuurbedrijven heeft van ons land. Je kunt bij deze bedrijven een boot huren om vanaf het water te genieten van de prachtige omgevingen en natuur. Of vaar met de boot een rondje op het IJsselmeer, het grootste meer van Nederland. Het is ook een aanrader om één van de steden binnen te varen met de boot. Dan kun je de stad vanaf een bijzonder perspectief vastleggen met je camera.

Ben je geen liefhebber van water? Niet getreurd, want er zijn genoeg andere uitstapjes voor het hele gezin. Je kunt bijvoorbeeld door één van de vier nationale parken wandelen. Daar heb je geen boot voor nodig! In de steden kun je interessante musea of dierentuinen bezoeken. Of neem de kinderen mee naar een van de drie grote indoor speeltuinen van Ballorig. Kortom, er is voor ieder wat wils, dus laat je leuk verrassen door Friesland!

Wil jij een vakantie in het noorden, maar ben je nog niet overtuigd van Friesland? Bekijk ons aanbod van safaritenten in de buurprovincie Groningen!

friesland_kindvriendelijk
camping_blaauw_-_website_(9)

Een safaritent huren in Friesland tijdens het Skûtsjesilen

Watersportfanaten zijn dol op Friesland. Niet alleen vanwege het vele water waar ze hun sport kunnen beoefenen, maar ook door voor het jaarlijkse watersportevenement Skûtsjesilen. Watersportliefhebbers komen uit heel Nederland om dit evenement te bezoeken of zelf mee te doen. In elf wedstrijden strijden de schippers onderling voor de titel SKS-kampioen. Een evenement die tot het einde spannend blijft en waar jij bij kunt zijn! Boek een safaritent in Friesland als verblijf om de watersporters aan te moedigen!

Boek nu jouw safaritent in Friesland!

Wil jij graag deze noordelijke provincie zelf ontdekken? Boek dan nu een safaritent in Friesland. Voor vragen kun je contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord!

op_vakantie_in_friesland_met_de_hond

Omgeving van Friesland

Swimfun Joure

Swimfun Joure

Joure
Museum Joure

Museum Joure

Joure
Orchideeënhoeve

Orchideeënhoeve

Luttelgeest
Sneek

Sneek

Sneek
Drachten

Drachten

Drachten
Nationaal Park Weerribben-Wieden

Nationaal Park Weerribben-Wieden

Emmeloord
Heerenveen

Heerenveen

Heerenveen
Loftsiler Ballonvaarten

Loftsiler Ballonvaarten

Joure
Vlinder Vallei Luttelgeest

Vlinder Vallei Luttelgeest

Luttelgeest
Het Tjeukemeer

Het Tjeukemeer

de Friese Meren