Met kinderen

Kamperen met de kinderen

Je kent het vast wel. Je komt op de camping aan en het eerste wat de kinderen willen is een duik nemen in het zwembad. Of ze zien net dat het animatieteam bezig is met een te gekke activiteit. Maar je wilt eerst de kinderen het veldje laten zien waar jullie de komende week gaan genieten van jullie vakantie. En tsja de tent moet nog opgezet worden! Niet als je een safaritent huurt bij Vodatent. Bij aankomst staat je safaritent compleet ingericht voor jullie klaar. Natuurlijk moeten jullie de persoonlijke spullen nog wel even vanuit de kofferbak in de safaritent leggen. Daarna kan jullie vakantie wel echt beginnen.

Ontdek de activiteiten 

Op zoek naar een kindvriendelijke camping?

Het vinden van de perfecte kindvriendelijke camping is vaak een hele zoektocht. Een vakantie uitzoeken met kinderen blijft immers erg lastig. Is er een zwembad? Hebben ze een animatieteam? Zijn er leuke uitjes in de omgeving voor kinderen? Dat zijn allemaal vragen die je jezelf stelt tijdens de zoektocht naar jullie droomvakantie. De vakantie is vaak de tijd om samen met het hele gezin te genieten. Dan wil je ook dat de camping aan al jullie wensen voldoet? Als je een safaritent bij Vodatent huurt, is deze zoektocht verleden tijd. Wij hebben de meest kindvriendelijke campings namelijk al voor je uitgezocht.

Grote en kleine campings met zwembad en animatie

Kinderen maken over het algemeen snel vriendjes op een camping. Het is voor iedere ouder een genot om te kijken als de kinderen in de speeltuin aan het spelen zijn. ‘s Avonds voor het slapen nog even lekker dansen op muziek samen met het animatieteam. De volgende morgen lekker wakker worden met een duik in het zwembad en daarna naar het pretpark vlakbij de camping. Het is fijn als de kinderen lekker kunnen spelen en de ouders hierdoor ook lekker kunnen genieten. Dit is voor iedere ouder met kinderen toch een ultieme geluks- en vakantiegevoel?

Comfortabel kamperen met kinderen

Zelf geen tent meer opzetten en geen gebroken nachten meer op een luchtbed. Je slaapt in onze safaritenten in zeer comfortabele bedden. In de slaapcabine voor de kinderen staan 2 comfortabele stapelbedden. Onze mobiele keuken rijd je heel eenvoudig naar het terras. Zo kun je de lekkerste maaltijden koken in de buitenlucht. En dat terwijl je de kinderen in de gaten kunt houden die lekker aan het buitenspelen zijn. De ruime safaritent heeft echt wel een hoekje waar het speelgoed kan blijven liggen tijdens het eten. In sommige safaritenten bestaat de eettafel uit twee kleine tafels. Zo kan het ene kind lekker binnen een puzzel maken en het andere kind in de zon een mooie tekening. 

Heb je vragen over onze kindvriendelijke campings? Of ben je op zoek naar een leuke camping voor kleine kinderen? Vraag het dan gerust aan onze medewerkers. Wij adviseren je graag bij jullie vakantie.