Safaritent in Flevoland huren

De provincie Flevoland is nog jong van geest, maar is daarnaast zeker niet saai. Het is een provincie gevuld met sport, plezier, kunst, cultuur en lekkernijen. Tijdens een verblijf op één van de campings van Vodatent, ontdek je de omgeving en leer je de provincie kennen. Van vers fruit tot aan lokaal gebrouwen speciaal bier, er is hier veel te proeven en te ontdekken. Huur een compleet ingerichte safaritent in Flevoland en geniet van alles om je heen. 

Een dag vol activiteiten in Flevoland

In Flevoland zijn genoeg activiteiten voor het hele gezin. Zo kan er natuurlijk gewandeld en gefietst worden, maar daarnaast zijn er nog vele andere leuke activiteiten. Ontdek de Marker Wadden in het Markermeer of breng een bezoek aan het grootste speelbos van Nederland. Ga je liever Eland spotten in de natuur? Bekijk ze in Natuurpark Lelystad.

Ook een beetje cultuur op doen in Flevoland? In Almere Centrum is genoeg architectuur te zien. Dit centrum wordt ook wel een openluchtmuseum vol bijzondere architectuur genoemd. Naast Almere is er in Flevoland veel Land Art te zien. Wel 9 stuks om precies te zijn. Kunnen jullie ze allemaal vinden?

Outdoor & Adventure in Flevoland

Voor de echte durfal en sportliefhebber is er in deze provincies nog veel meer te ontdekken. Zo kun je bij Dorhout Mees quad rijden, abseilen, vlotvaren, mountainbike en hebben ze nog veel meer activiteiten. Daarnaast hebben ze bij Fun Forest de Langste Tokkelbaan van Nederland en is het mogelijk om bij Flevonice een obstacle parcours af te leggen.  Kortom, genoeg activiteiten om daarna lekker van te kunnen slapen in je safaritent.

De smaak van Flevoland

Flevoland is van oorsprong een landbouw provincie, gemaakt om ons te voorzien van voedsel. Uitgestrekte akkers vol aardappelen, uien, wortels, spruiten en ga zo maar door. Kortom, genoeg gewassen om heerlijk gezond eten van te maken. Ga je overnachten in een safaritent in Flevoland, vergeet dan zeker niet de streekproducten te proeven van één van de boerderijwinkels in de omgeving. Haal bijvoorbeeld fruit bij Vink Fruitboerderij, verse tompoezen bij Bakkerij de Toren of proef een heerlijk speciaal biertje bij Stadbrouwerij de Kemphaan in Almere.

Overnachten in een safaritent in Flevoland?

Wil je echt kunnen genieten van de provincie Flevoland en niet alles in één dag te hoeven proppen? Ga dan heerlijk overnachten in één van de safaritenten van Vodatent op de leukste campings in Flevoland. Zo kunnen jullie maximaal genieten van alles wat er te doen is. Daarnaast is de safaritent van alle gemakken voorzien, zoals een keuken, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en heerlijke bedden. Als je een safaritent huurt in Flevoland staat deze bij aankomst al helemaal voor jullie klaar en kan de vakantie gelijk beginnen.

Ontdek onze accommodaties in Flevoland

Een safaritent huren in Flevoland bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.