Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Safaritent in Zeeland huren

Een safaritent in Zeeland huren doe je bij Vodatent! Huur nu een luxe safaritent op de leukste familiecampings in Zeeland.

Een safaritent huren in Zeeland doe je bij Vodatent op verschillende campings. Deze campings zitten verpreid over de Zeeuwse Eilanden. Op nog geen kilometer afstand van de campings kun je al een duik nemen in de Zeeuwse wateren! Naast zon, zee en strand zijn er ook Zeeuwse steden zoals Goes en Zierikzee. Dit is zeer zeker de moeite om tijdens jouw verblijf in een safaritent in Zeeland een bezoek te brengen. Vergeet vooral geen schelpen te zoeken tijdens jouw vakantie in Zeeland! Lekker even uitwaaien op het strand. Of neem een verfrissende duik in de zee. Op de kindvriendelijke campings is ook voldoende te beleven. Kortom prima ingrediënten voor een, weekendje weg of voor jouw langere vakantie op deze kindvriendelijke campings in Zeeland.

Voel jij de wind al door je haren waaien?

Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland, maar heeft veel meer te bieden dan zon, zee en strand. Natuurlijk is het heerlijk vertoeven wanneer je van het strand houd en het lekker weer is. Maar de stranden zijn ook mooi in Zeeland als het waait en je de wind door je haren voelt waaien en het zout op je lippen proeft. 

Zeehondensafari in Zeeland

Een safaritent huren in Zeeland doe je natuurlijk niet alleen voor het strand. Zeeland heeft namelijk veel meer te bieden. Een leuke trip is de zeehondensafari. In de Oosterschelde is op de zandbank de Roggenplaat een grote groep zeehonden neergestreken. Je kunt met laag water erg dicht bij deze zandbank komen. Vanaf Sint-Annaland is het mogelijk om tijdens jouw verblijf in een safaritent in Zeeland een zeehondensafari te boeken. Deze trip duurt ongeveer 2,5 uur. 

Zierikzee

Ook is het mogelijk in juli en augustus om vanuit Sint-Annaland naar Zierikzee te varen. Elke dinsdag vertrekt er een veerboot naar Zierikzee. Dit is een oude stad van ongeveer 600 jaar oud. De oude binnenstad met de oude haven is het bezoeken waard. In de historische stad van Zierikzee vind je leuke en kleine winkeltjes. Ook is het mogelijk om een zeehondensafari te combineren met een bezoek van 2 uur aan Zierikzee.

Lekker wandelen op het strand

Tijdens je vakantie in Zeeland is je hond ook van harte welkom. Veel honden en hun baasjes vinden het heerlijk om lekker te wandelen op het strand. Vaak is er tijdens een vakantie net even iets meer tijd voor om een extra grote ronde met de hond te wandelen. Veel honden vinden het strand en de zee ook erg leuk en er is de ruimte om lekker achter een bal aan te rennen. In de zomermaanden zijn op sommige stranden wel regels dat de hond aangelijnd moet zijn. Ook zijn er stranden in Zeeland waar honden niet welkom zijn. Op de receptie van de camping kunnen ze jullie hier alles over vertellen.  

Een safaritent in Zeeland huren

Er is zo veel te beleven Zeeland dat een goede nachtrust belangrijk is. Gelukkig kan dat op onze zachte bedden in onze safaritenten. Met ruimte voor 6 personen heb je aan ruimte geen gebrek en je bent van alle gemakken voorzien. Er is een koelkast, een verrijdbare keuken om bij mooi weer buiten te koken en een kacheltje voor de koudere dagen. Ook aan servies, een koffiezetapparaat en een waterkoker is gedacht. Dat zijn allemaal spulletjes die je zelf niet in hoeft te pakken. En met een minder volgeladen auto, ga je veiliger op vakantie. De Vodatent safaritent staat bij aankomst al voor je klaar, dus je vakantie kan meteen beginnen! 

Omgeving van Zeeland

Nationaal Park Oosterschelde

Nationaal Park Oosterschelde

Sint-Annaland
Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

Bergen op Zoom
Duiklokatie Strijenham

Duiklokatie Strijenham

Poortvliet
Frisia rondvaarten

Frisia rondvaarten

Sint Annaland
Indoor skydive Roosendaal

Indoor skydive Roosendaal

Roosendaal
Tholen

Tholen

Tholen
Toversluis Family Fun Parc

Toversluis Family Fun Parc

Sluis
Terneuzen

Terneuzen

Terneuzen
Speelboerderij Pierewiet

Speelboerderij Pierewiet

Nieuwvliet
Fort Nassau

Fort Nassau

Sluis

 Bekijk onze campings in Zeeland