Safaritent in Zeeland huren

Wil jij de komende vakantie in Zeeland gaan kamperen, maar heb je geen in zin de stress van een tent opzetten? Vodatent biedt de oplossing. Met een safaritent in Zeeland kan je op vakantie zonder deze zorgen, want bij aankomst staat jullie tent al klaar. Het genieten kan beginnen!

Zeeland is een uitstekende vakantiebestemming. Het is de provincie van zon, zee en strand vakantie. Daar heeft Vodatent ook rekening mee gehouden. Met een safaritent op onze campings in Zeeland zit je altijd vlakbij de kust. Je kunt haast de zoute geur van de zee ruiken als je op je veranda zit. Het is leuk om de dagen naar het strand af te wisselen met het bezoeken van leuke Zeeuwse steden, zoals Goes en Zierikzee. Je kunt daar zelfs in de buurt zeehonden spotten. Kort samengevat zal jij je zeker niet vervelen met een eigen safaritent in Zeeland!

Waarom een safaritent in Zeeland huren?

Kamperen in een safaritent van Vodatent is ideaal! Ten eerste neemt het de stress en zorgen weg van je eigen tent opzetten, maar er zijn nog veel meer voordelen. Zo is er een volledig ingerichte keuken aanwezig die van alle gemakken is voorzien. Denk hierbij aan een koelkast, 4-pits gasfornuis pannen, bestek en servies. Dan kan je ’s avonds lekker en gemakkelijk avondeten maken. Na het avondeten kan je de kinderen op bed leggen om zelf met je partner een drankje te doen in de loungeset op je eigen veranda voor het terras. Daar hangt een ruime luifel boven zodat je zelfs met regen nog buiten kunt zitten en die natuurlijke zeegeur kan opsnuiven. Het drankje proeft lekkerder met het vooruitzicht van een goede nachtrust op een echt bed. Geen stugge matjes, maar een comfortabel matras. Zo hoort dat als je een safaritent in Zeeland boekt!

Al deze voordelen schelen ook met inpakken. Je hoeft zelf veel minder mee te nemen, omdat er al veel aanwezig is. Meer ruimte is meer vakantieplezier, want die ruimte kun je leuk opvullen met een badmintonset of een opblaasband voor op het strand!

De stranden van Zeeland zijn slechts op minuten afstand van jouw safaritent

Op zoek naar zon? Kies dan voor Zeeland als vakantiebestemming, want deze provincie heeft de meeste zonuren van ons land. Je kunt dus heerlijk zonnen op het strand om daarna een frisse duik in het water te nemen. Als je liever iets actiever doet, kan je een lange strandwandeling maken. Proef het zeezout op je lippen dat de wind meeblaast. Met de kinderen is het ook leuk, want die kunnen mooie schelpen verzamelen. Of wat dacht je van jullie hond? Jouw trouwe viervoeter is van harte welkom tijdens jouw kampeervakantie. Honden zullen ook genieten van de brede stranden waar ze achter een bal aan kunnen rennen. Er zijn wel bepaalde stranden waar niet honden niet welkom zijn. De receptie op de camping kan u verder helpen met informatie hierover.

Bezoek Zeeuwse steden en bekijk de lokale zeehonden

Je huurt natuurlijk geen safaritent in Zeeland om alleen naar het strand te gaan. Dat kun je j uist goed afwisselen met andere activiteiten in Zeeland. Bijvoorbeeld een zeehondensafari. Een fijne rustplaats voor deze dieren is de Roggenplaat. Dat is een zandbank in de Oosterschelde. Als het eb is kun je erg dicht bij deze zandbank komen om de zeehonden goed te zien of fotograferen. Het is wel gevaarlijk om zelf te gaan vanwege de snelle verandering van eb en vloed. Gelukkig kan je tijdens je verblijf in Zeeland een zeehondensafari boeken. Deze trip duurt ongeveer 2,5 uur, maar dan kun je thuiskomen met leuke verhalen en foto’s!

Mocht je rond juli en augustus naar Sint-Annaland gaan, dan kan je ook elke dinsdag met de veerboot naar Zierikzee. Deze bijna 600 jaar oude stad is een attractie op zich. Bekijk de oude binnenstad en de oude haven terwijl je hier en daar gaat shoppen bij de vele leuke, kleine winkeltje. Wil jij de zeehonden én Zierikzee zien? Dan hebben wij een speciaal aanbod voor jou. Je kunt namelijk een zeehondensafari combineren met een bezoek van twee uur aan Zierikzee!

Ontdek onze accommodaties in Zeeland

Een safaritent huren in Zeeland bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.