Een safaritent met sanitair

Ben je klaar voor een onvergetelijke kampeervakantie? Boek dan een safaritent met sanitair bij Vodatent! Ervaar de natuur van dichtbij maar geniet met het comfort van thuis. Want in een safaritent inclusief sanitair is er een badkamer in je accommodatie inbegrepen. Wel zo makkelijk!  Ontdek de leukste campings en geniet van het buitenleven zoals nooit tevoren.

Buitengewoon kamperen op de leukste campings

Met Vodatent heb je de keuze uit de meest gezellige campings in heel Europa. Of je nu kiest voor de schilderachtige kusten van Frankrijk, de groene heuvels van Toscane en Umbrië, of de prachtige bossen van Duitsland, wij hebben de perfecte bestemming voor iedereen. Vanaf je safaritent wandel je zo de natuur in, dus er zijn genoeg mogelijkheden voor activiteiten. Wat dacht je van wandelen, fietsen of gewoon ontspannen?

Het genieten kan direct beginnen

Het buitenleven roept! En een safaritent is de ideale uitvalsbasis om ervan te genieten. Wordt wakker van fluitende vogels en geniet van een kop koffie of thee op de veranda voor je dag begint. Bij aankomst op de camping staat de safaritent al voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen, is ontspannen en genieten van de natuur om je heen. Kies je voor een safaritent met sanitair? Dan ervaar je het evenwicht tussen het buitenleven en het comfort van thuis. Deze safaritenten zijn namelijk uitgerust met een badkamer, zodat je heerlijk kunt douchen in je eigen safaritent. Natuurlijk kun je ook gemakkelijk je tanden poetsen bij de wastafel en hoef je 's nachts niet de kou in voor het toilet. Verder vind je in deze safaritent een vaste keuken met stromend water, wel zo makkelijk! 

Ben je op zoek naar een echte kampeerervaring? Bij Vodatent kun je ook kiezen voor een safaritent zonder sanitair of een safaritent met een toilet. Ook is er nog de mogelijkheid om een safaritent met privé sanitair unit te huren. Zo heb je wel een eigen badkamer, maar ligt deze op een paar minuten lopen van je safaritent.