Safaritent in Antwerpen huren

Iedereen kent de plaats Antwerpen in België. De provincie Antwerpen ligt in Vlaanderen. Deze regio heeft een aardige mix. Zo vind je hier fantastische natuur afgewisseld met aantrekkelijke dorpen en steden waar je veel cultuur terug ziet en de Belgische gezelligheid. Een safaritent huren in Antwerpen is ook fijn voor kinderen. Je vindt er onder andere de attractieparken Bobbejaanland en de Olemse Zoo. Dit zijn aangename attractieparken voor een dagje uit. 

Ontdek het aanbod in de Ardennen

Een safaritent huren in Antwerpen: vlakbij huis maar toch even anders

Een safaritent huren in Antwerpen biedt een mooie combinatie tussen Nederland en België . Door de zeer gunstige ligging ben je zo in Nederland om onder andere een bezoek te brengen aan Baarle-Nassau. Maar ook een dagje uit naar Brussel behoort tot de mogelijkheden voor een fijn dagje uit.  

De Antwerpse Kempen

De Antwerpse Kempen is niet alleen een gebied om te fietsen en wandelen. De Belgen hebben ook een bourgondische levensstijl en het is dan ook genieten op één van de vele terrasjes die je tegenkomt in de Antwerpse Kempen. Alle ingrediënten zijn voorradig voor een fijne vakantie. Zo zijn er tal van aantrekkelijke dorpen en steden die je kunt bezoeken. Een dagje winkelen in Antwerpen behoort ook tot de mogelijkheden. Maar ook shoppingcenter Maasmechelen is dichtbij. 

België is meer dan alleen een sportieve vakantie

De Belgische Ardennen kent iedereen van de sportieve vakantie. De provincie Antwerpen heeft weer andere mooi dingen te bieden voor een fijne kampeervakantie. Zo leent deze provincie in België zich perfect voor een wandel- of fietsvakantie. Wil jij ook de Antwerpse Kempen ontdekken? Huur dan een safaritent bij Vodatent. 

 

Een dagje weg

Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor een dagje weg. Zo zijn er verschillende attractieparken. De bekende attractieparken zoals Bobbejaanland en Plopsa Indoor Hasselt kent iedereen. Maar een dagje uit kan ook naar een Dierentuin. In de Antwerpse Kempen zijn meerdere dierentuinen zoals Olmense Zoo en GaiaZoo. Breng ook een bezoek aan de Abdij van Postel. Hier vinden mensen de schoonheid van het ware geloof. Een safaritent huren in Antwerpen biedt vele mogelijkheden. 

Beleving

Camping de Tolbrug, Safaritent

Accommodaties

Accommodaties
Lees verder...
Last minutes

Last minutes

Last minutes
Lees verder...
Lees andere blogs

Lees andere blogs

Lees andere blogs
Lees verder...

11 verschillende landen

Verschillende accommodaties

Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Persoonlijke service