Safaritent Nederland

Safaritent in Nederland huren

Een safaritent in Nederland huur je bij Vodatent. Er tussenuit met kinderen? Onze gezellige, kleinschalige campings zijn nooit ver weg voor een lang weekend of schoolvakantie. Ook buiten de vakanties om kun je er heerlijk tussenuit om te wandelen of fietsen. Onze safaritenten zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Je hoeft je eigen tent niet mee te nemen en op te zetten.  

Inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Campings in Nederland

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Kleinschalige familiecampings

Alle campings zijn kleinschalige, gezellige en leuke familiecampings. Ze van alle gemakken voorzien en geschikt voor jong en oud. Denk hierbij aan speeltoestellen, animatieteams, een zwembad, een campingwinkel of sportfaciliteiten. Bovendien zijn de campings waar onze safaritenten staan allemaal in de buurt van de leukste uitjes van Nederland te vinden. Wil je erop uit trekken om de omgeving te verkennen of lekker een dagje op de camping blijven? Wat je ook doet, een safaritent in Nederland huren bij Vodatent staat garant voor een geslaagde kampeervakantie!

De Veluwe

Het o zo mooie gebied van Nederland, waar duinen en bossen samenkomen. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, noem maar op. Wanneer de heide opbloeit, kleurt deze in een schitterende kleur paars. Dat maakt de beleving van dit mooie stuk Nederland natuurlijk nog mooier. Daarnaast is de kans dat de Nederlandse “Big Five” gespot kan worden erg groot. Verschillende organisaties, onder andere Staatsbosbeheer, bieden speciale wildexcursies aan. Vodatent biedt bij de Veluwe safaritenten op verschillende campings aan.

Ontdek Vodatent

Loading interface...

Accommodaties in Nederland

Ontdek onze accommodaties in Nederland
Een safaritent huren in Nederland bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.