Table DHotes en Plat du Jour

Wanneer je gaat genieten in een safaritent van Vodatent, op één van de 7 campings in Frankrijk, kun je vast wel aan schuiven bij een Table D’Hôtes. Deze Table D’Hôtes wordt georganiseerd door de camping. 

More..
Superdeluxe in een safaritent door Love2Camp

Kamperen met een kleintje, dat leek ons zo ideaal. Onze eerste poging viel letterlijk en figuurlijk in het water, tijdens een regenachtige septemberweek in Zuid-Limburg. Maar we gaven de moed niet op: onlangs gingen we opnieuw op pad. Deze keer naar Luxemburg, in een periode met net iets meer mooi-weer-garantie.

More..
Onze reisspecialist doet verslag Centro Vacanze San Marino

Als reisspecialist bij Vodatent bezoeken we ook persoonlijk alle campings waar wij onze safaritenten verhuren. Tenslotte willen wij jou als onze gast goed kunnen informeren maar ook zeker adviseren.

More..
Top 10 uitjes in Noord-Brabant

Net onder Tilburg in het plaatsje Berkel-Enschot ligt de enige trappisten brouwerij van Nederland van de Bierbrouwerij van La Trappe.

More..
Met de auto op safari naar Frankrijk

Als ik mijn ogen dicht doe en ik denk even aan mijn toekomstige zomervakantie in Frankrijk, droom ik even lekker weg. Als ik ’s morgens gedoucht ben loop ik lekker naar de boulangerie en haal hier verse croissants en een baguette. Ik neem niet teveel baguettes mee, want dat doen de Fransen zelf ook niet.

More..
Glamping is dat kamperen in een safaritent?

Accommodaties zoals caravans, vouwwagens, bungalowtenten en campers zullen niet vaak geassocieerd worden met een glampingvakantie hoewel dit met de juiste inrichting en locatie soms best wel zou kunnen.

More..
Top 5 leukste uitjes in Drenthe 7

Het TT Circuit Assen is natuurlijk wereldberoemd door het gelijknamige evenement op de MotoGP kalender. Ieder jaar razen bekende namen als Marc Marquez, Valentino Rossi en Jorge Lorenzo op de snelste motoren ter wereld voorbij en dat geeft jou als fan de kans om dit van dichtbij mee te maken.

More..
Dierentuin in Limburg

In de GaiaZOO in Kerkrade sta je oog in oog met de mooiste dieren. Het is een prachtige dierentuin voor jong en oud. Ze zijn al bekroond met diverse titels en zijn al 4 keer uitgeroepen tot ‘Mooiste dierentuin van de Benelux’. Daarnaast hebben ze ook de ANWB titel ‘Leukste uitje van Nederland’. Dit wil je toch met eigen ogen bekijken?

More..