Safaritent in Toscane huren

Geniet van het prachtige Toscane in een safaritent van Vodatent. Deze schitterende Italiaanse provincie is een van de populairste vakantiebestemmingen voor Nederlanders, dankzij de charmante oude steden, wijngaarden, prachtige kustlijn en het heuvelachtige landschap. Bezoek de beroemde historische plaatsen Siena, Luca en Florence, die bekend staan om zijn rijke geschiedenis en cultuur. Naast de mooie omgeving in Italië, is de Toscaanse keuken ook het bezoeken waard. Terwijl je traditionele pasta’s en pizza’s zult tegenkomen, kun je ook wat van de lokale specialiteiten en wijnen proberen die je zeker zullen verrassen. Met zoveel te zien en te doen zul je een heerlijke vakantie beleven in Toscane.

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Pittoreske dorpjes Toscane

Pisa en Florence zijn uiteraard de steden waar iedereen aan denkt als we het over Toscane hebben. Een bezoek aan deze historische steden mag zeker niet ontbreken als je op vakantie bent in Toscane. Mocht je deze steden bezoeken breng dan zeker een bezoekje aan de iconische toren van Pisa. In Florence mag een bezoek aan de Dom van Florence op het Piazza del Duomo niet ontbreken. Hier houdt de schoonheid van deze provincie gelukkig niet op. Naast deze steden zijn er nog een aantal charmante historische dorpjes die het bezoeken meer dan waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan de dorpjes: Siena, Lucca en Pitigliano. Hier kun je genieten van de echte Italiaanse cultuur. Ervaar de schoonheid van de middeleeuwse architectuur en geniet van het heerlijke eten in één van authentieke Italiaanse restaurants. 

Toscaanse natuur

In Toscane kun je naast de pittoreske dorpjes een aantal prachtige natuurgebieden bezoeken. Van mooie kustlijnen, bossen, baaien tot hoge bergtoppen: Toscane heeft het allemaal. Wie aan Toscane denkt zal waarschijnlijk niet meteen aan bergen denken. Daarom is Parco degli Alpi Apuane, een verrassing voor natuurliefhebbers die naar Toscane gaan. 

De bergen in dit natuurgebied kennen veel ondergrondse tunnels en wonderlijke marmergrotten. Je kunt tijdens een bezoek aan dit natuurpark onder andere de diepste grot van Italië bezoeken. Wil je tijdens je vakantie heerlijk ontspannen breng een bezoek aan het dorpje Saturnia. In dit dorpje vind je een viertal natuurlijke warmwaterbronnen. De thermale baden van Saturnia zijn een van de best bewaarde geheimen van Italië. Dompel je onder in een verzameling hemelsblauwe baden op verschillende niveaus. De heerlijke constante temperatuur van 37 graden Celsius heeft een therapeutische en ontspannende werking op het lichaam.

Accommodaties in Toscane

Een safaritent huren in Toscane bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.