Onze accommodaties

Met Vodatent geniet je van je welverdiende kampeervakantie. Bij aankomst kun je direct beginnen met ontspannen, want onze accommodaties staan al helemaal voor je klaar. Zoek je een safaritent of sun lodge? Wil je sanitair of ga je voor de ultieme kampeerervaring? Kamperen is voor iedereen anders. Daarom heeft Vodatent verschillende accommodaties op verschillende campings. Welke kampeervakantie past bij jou? 

Kies de safaritent die bij jou past

Vodatent biedt verschillende soorten safaritenten aan, zo is het mogelijk om een ingerichte tent te kiezen inclusief sanitair . Zo geniet je van de natuur, met het gemak van thuis. Ga je voor het echte kampeergevoel, dan kun je kiezen voor een safaritent zonder sanitair. Ben je op doortocht en zoek je alleen een plek om te slapen, zodat je de andere dag weer snel verder kan? Bekijk dan de duolodge eens, dit is een echte trekkershut voor 2 personen.

Kamperen in een mobil home

Naast safaritenten en duolodges biedt Vodatent ook diverse andere accommodaties aan. Zo zijn er bijvoorbeeld ook mobile homes en sun lodges die voorzien zijn van eigen sanitair. Deze accommodaties zijn een goed alternatief voor diegene die liever niet in een tent slapen, maar wel willen kamperen.

Overnachten in een unieke accommodatie

Ten slotte heeft Vodatent naast de ingerichte tenten en mobile homes, ook nog andere unieke accommodaties . Dit kan variëren van een slaapvat tot een tiny house. Het verschilt per type accommodatie hoe deze is ingericht. Sommige hebben eigen sanitair of alleen een toilet en andere accommodaties zijn echt back to basic.

Kortom, bij Vodatent is er altijd wel een accommodatie die bij jou past. Bekijk hieronder onze accommodaties en misschien zit er wel iets voor jou tussen. Wil je weten wat er allemaal beschikbaar is tijdens jouw vakantie? Ga dan naar de zoek & boek en wij laten jou zien welke accommodaties er beschikbaar zijn.

Inspiratie

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...