Safaritent met privé sanitair unit huren bij Vodatent

Klaar voor een unieke vakantie-ervaring? Een vakantie in een safaritent biedt je alles voor een fantastische tijd. Trek jezelf terug en geniet van het kamperen, met net wat extra voorzieningen. In een safaritent met privé sanitair unit geniet je van de basis van het kamperen, met je eigen sanitair net buiten de accommodatie. Wel zo makkelijk!

Ontdek de leukste campings in Europa

Kamperen doe je natuurlijk op de leukste campings in Europa. Zo kun je kamperen in een safaritent in de prachtige natuur van Duitsland, maar je kunt ook de heuvels in Italië opzoeken. Ook kamperen aan een rivier in Frankrijk is een ideale manier om je vakantie te vieren. Geef je liever de voorkeur voor een vakantie dichtbij huis? Dan zijn er genoeg leuke campings te vinden in Nederland, België of Luxemburg. Kampeer in de Ardennen voor een actieve vakantie of ontspan in de Achterhoek. 

Geniet van het buitenleven

Met een safaritent met privé sanitair unit hoef je niet te besparen op comfort of kampeeravontuur. In de accommodaties vind je comfortabele bedden verdeeld over twee slaapcabines, een leefruimte met verrijdbare keuken en een loungeset op de veranda. Op een kleine afstand van je safaritent vind je je eigen privé sanitair unit, een kleine badkamer waar alleen jij gebruik van kan maken. Hier vind je een toilet, wastafel en douche. Dit betekend dat je kunt genieten van het buitenleven zonder het comfort van thuis achter te laten. 's Ochtends kun je ontspannen wakker worden met het geluid van fluitende vogels en 's avonds kun je onder de sterrenhemel ontspannen terwijl je geniet van de rust van de natuur.

Beleef een onvergetelijke vakantie in een safaritent. Of je nu met je partner, familie of vrienden reist, onze safaritenten bieden de ideale basis voor een ontspannen vakantie in Europa. Ben je op zoek naar iets meer voorzieningen in je accommodatie? Kies dan eens voor een safaritent met toilet of een safaritent met sanitair.