Bijzonder kamperen met Vodatent

Vodatent is een jonge reisorganisatie, gericht op campingvakanties voor het hele gezin. Wij werken met een enthousiast en jong team dat gezamenlijk beschikt over ruim 40 jaar werkervaring in de recreatieve sector bij o.a. diverse campings, tentverhuurbedrijven en verschillende reisorganisaties! Met ruim 600 accommodaties op meer dan 120 campings in 11 verschillende landen zijn wij één van de grotere aanbieders van safaritenten en in de Benelux zijn wij zelfs de grootste aanbieder van safaritenten.

Waarom Vodatent?

  • Kant & klaar kamperen
  • Flexibele aankomst- en vertrekdagen
  • Ruime accommodaties
  • Comfort van thuis
  • Ruimte voor 2, 4 of 6 personen
  • Volledig ingericht
  • Persoonlijke service
  • Nederlandssprekend personeel

De service van Vodatent

Onze medewerkers van de reserveringsafdeling kennen de campings waar wij mee samenwerken en helpen je graag bij het vinden van een geschikte vakantie. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur telefonisch en per e-mail bereikbaar. Via onze website kun je je altijd online oriënteren maar ook direct een reservering maken! 

Biedt Vodatent glamping safaritenten aan?

Zijn de safaritenten van Vodatent een “glamping” accommodatie? Dat bepaal je vooral zelf. Wanneer je altijd zelf in een eigen kampeermiddel op de camping hebt gestaan, zal een verblijf in één van de safaritenten van Vodatent al snel aanvoelen als een glampingvakantie. Wij bieden goed ingerichte, ruime safaritenten aan voor een betaalbare prijs. Dit doen we door samen te werken met ondernemende (familie)campings, waar jullie als onze gezamenlijke gast centraal staan. Kindvriendelijk, gastvrij en betaalbaar is waar wij onze verhuurlocaties op selecteren.

camp-kyllburg-website-16
camping-tikvah-website-12

Gezinsvakantie, familievakantie of lekker met z'n tweeën op vakantie?

Vodatent kijkt graag, samen met jullie,  naar de beste invulling van jullie vakantie. Wanneer je graag met een grotere groep op vakantie gaat, kunnen onze medewerkers kijken of de safaritenten naast elkaar kunnen staan. Even lekker onthaasten met het gezin of met z’n tweetjes? Verblijf een weekend, midweek of een week tijdens de schoolvakantie of geniet juist heerlijk van je rustige kampeervakantie buiten de schoolvakanties om. Het is jouw vakantie en wij kijken dan ook graag samen met jou naar de juiste invulling hiervan.

Onze samenwerkingspartners

Vodatent selecteert met de grootste zorg de campings of vakantieparken, waarmee wij graag willen samenwerken. Door onze jarenlange ervaring in de tentverhuur weten wij precies wat onze gasten van een safaritent en een camping verwachten. Daarom bezoeken wij eerst de campings zelf voordat we een samenwerking aangaan. Pas wanneer wij enthousiast zijn, gaat de samenwerking door. Daarbij kiezen wij voor een lange termijn visie, waarbij kwaliteit en de relatie met jou als gast centraal staan. Niet alleen de relatie met onze gast is bij ons belangrijk, maar zeker ook de relatie met onze samenwerkingspartners moet uitstekend zijn. Alleen op deze manier kunnen wij jou een uitstekende vakantie bezorgen in een goed ingerichte safaritent.

samenwerkingspartners
Kantoor-Vodatent

Ons kantoor

Het kantoor van Vodatent bevindt zich in Piershil. Mocht je vragen hebben over onze safaritenten, jouw reservering of over één van onze campings, dan kun je contact opnemen met onze medewerkers via 0186 820 996. Of stuur e en mail naar info@vodatent.com

Vodatent
Molendijk 41
3265 AB Piershil

kvk 77756371

Ontmoet ons team:

Vodatent bestaat uit een groep enthousiaste medewerkers die jullie graag van dienst willen zijn. Mocht je benieuwd zijn wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan vooral een kijkje op onze website. Indien je contact op wil nemen met ons, dan kun je terecht op onze contactpagina.

Job Schipper

Job Schipper

Eigenaar

Yoran van den Westen

Yoran van den Westen

Commercieel Directeur

Richard Gleijm

Richard Gleijm

Operationeel Manager

Johan Kuis

Johan Kuis

Accountmanager

Daan van Boxtel

Daan van Boxtel

Accountmanager

Esther van der Veen

Esther van der Veen

Medewerker Sales & Operations

Corine Schenk

Corine Schenk

Medewerker Administratie & Financiën

Wesley Veldman

Wesley Veldman

Medewerker Financiën & Reserveringen 

Joëlle van Weelden

Joëlle van Weelden

Online Marketeer

Femke Vingerling

Femke Vingerling

Social Media Marketeer

Andrea van den Westen

Andrea van den Westen

Manager Reserveringen

Sanne van Wijngaarden

Sanne van Wijngaarden

Medewerker Reserveringen

Lea Dingemans

Lea Dingemans

Medewerker Reserveringen (FR)

Sarah Treichel

Sarah Treichel

Medewerker Reserveringen (DE)

Rowan Spanjersberg

Rowan Spanjersberg

Medewerker Reserveringen

Casper Holle

Casper Holle

Opbouwer

Daniek Joosten

Daniek Joosten

Opbouwer

Justin van der Horst

Justin van der Horst

 Opbouwer

Arie de Bruin

Arie de Bruin

Opbouwer

Gijs van Gaalen

Gijs van Gaalen

Opbouwer / Medewerker Reserveringen

Rien Schenk

Rien Schenk

Manusje van alles

Vacatures

Wil jij onderdeel uitmaken van dit enthousiaste team? Bekijk dan onze vacaturepagina en wie weet voegen we jouw foto binnenkort toe.