Safaritent in Côte d'Azur huren 

Glamping in de Côte d'Azur is een uiterst bijzondere ervaring. De Côte d’Azur is een enorme trekpleister in het toeristische vakantieland Frankrijk. In de zomer reizen veel mensen af op deze kustregio om hier wat weken te vertoeven. Dat is natuurlijk niet voor niks! 's Ochtends wordt je gewekt door fluitende vogels. Onderweg naar de campingwinkel voor een ontbijtje, ruik je de versgebakken broodjes en ligt het ochtenddauw nog op de planten.

De prachtige kust van de Côte d'Azur

De Côte d’Azur in Frankrijk is de zonnige zuidkust van de Franse Rivièra en loopt van Marseille tot aan de Italiaanse grens, vlakbij het plaatsje Menton. De stranden in de Côte d'Azur zijn prachtig met een kustlijn van ruim 400 km lang. Het kristalhelder blauwe water en de vol op aanwezige zon zorgt voor een enorm fijne ervaring. Als je je vol op wilt ontspannen kan je hier de hele zomer terecht met je strandhanddoek en zonnebrand. Mocht je even genoeg hebben van al het zand dan kan je één van de leuke steden bezoeken die ook aan de kustlijn liggen. Bang dat het weer te slecht is om van het strand te kunnen genieten? Wees dat maar niet want met ruim drieduizend zonuren per jaar en de temperaturen die er tot wel 30 graden aanlopen zal er weinig kans zijn van slecht weer.

Lopen aan de Franse Rivièra als filmster

Als jij je als een echte filmster wil voelen een een gevoel van pracht wil hebben dan ben jij aan de Côte d'Azur op een goede plek. wandelen door de palmbomen langs de kristalheldere zee en luxe jachten bekijken is iets wat een gevoel van rijkdom geeft. Het is bijna onmogelijk om hier niet van te houden. Met zijn pittoreske dorpjes, zonnige kustlijn en blauwe wateren, is het geen wonder dat deze Franse Rivièra al lang een favoriete bestemming is van reizigers van over de hele wereld.  Om dit gevoel alleen maar groter te maken maar ook kunnen genieten van het simpele kamperen dan zijn de safaritenten van Vodatent de ultieme optie voor jou!

Authentieke steden

De wereldberoemde steden aan de Côte d'Azur, Cannes en Monaco, zijn steden die je sowieso moet bezoeken als je in deze regio op vakantie bent. Hoewel kamperen er in Monaco niet in zit moet het je niet tegen houden om er op bezoek te gaan tijdens je vakantie. Monaco is een dwergstaat aan de Middellandse Zee en hoort niet bij Frankrijk. Meer pracht dan in Monaco zal u niet tegenkomen. De sportwagens schieten namelijk overal voorbij en de boten die voor de kust liggen kosten meer dan een gemiddelde villa in Nederland. Cannes is één van de mooiste steden aan de Côte d'Azur. Het staat wereldwijd bekend om het filmfestival dat hier ieder jaar wordt gehouden, maar er is nog zoveel meer te beleven dan dat. Er is een schitterende architectuur te vinden en het heeft een prachtige boulevard. De Côte d'Azur is een plek waar ieder mens een keer geweest moet zijn. Ontdek het met je eigen ogen!

Ontdek onze accommodaties in Côte d'Azur

Een safaritent huren in Côte d'Azur bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.