Safaritent Duitsland

Safaritent in Duitsland huren

Duitsland is samen met Frankrijk het vakantieland bij uitstek voor veel Nederlanders. En dat is niet voor niets. Op zonnige stranden na, heeft Duitsland alles wat nodig is voor een geslaagde kampeervakantie. Wie namelijk gaat kamperen in Duitsland, ontdekt leuke steden voor een leerzaam uitstapje en prachtige natuurgebieden om sportieve activiteiten te ondernemen. Dat zijn slechts enkele voorbeelden van de diversiteit van dit prachtige land, want ook op gastronomisch gebied is het er goed toeven. Wie van lekker eten houdt, zal al snel ontdekken dat Duitsland meer is dan braadworst en bier. Er zijn bovendien talloze herinneringen aan de wereldoorlogen en de tweedeling van het land tijdens de Koude Oorlog terug te vinden voor iedereen die van geschiedenis houdt. En dat allemaal op een paar uurtjes rijden vanaf Nederland

Inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Campings in Duitsland

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Een kampeertent huren in Duitsland

Huur een safaritent in Duitsland en geniet na aankomst al direct van de omgeving of van de rust. De safaritent staat namelijk al voor je klaar en hoef je zelf niet meer op te zetten. Dit scheelt dus een hele hoop tijd en moeite. Een safaritent van Vodatent is van alle gemakken voorzien, zoals een verrijdbare keuken en comfortabele bedden. Met ruimte voor 6 personen, kun je ook met een groot gezin op vakantie. In Duitsland staan ook safaritenten met sanitair. Ook kan je bij de meeste campings je hond meenemen, die horen immers toch bij het gezin! Een safaritent in Duitsland huren doe je dus bij Vodatent!

Een Sun lodge huren in Duitsland

Wil je een Sun lodge huren in Duitsland? Bij Vodatent slaap je in een Sun lodge voor 4 personen. Met een vloeroppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter en een terras aan de voorzijde, heb je aan ruimte geen gebrek. De leefruimte van de Sun lodge is gericht op het overdekte terras aan de voorkant, die met elkaar verbonden is door 2 openslaande deuren, wat met mooi weer zeer prettig is.

Campings met accommodaties in Duitsland

Ben je van plan om op kampeervakantie te gaan en wil je een safaritent of een Sun lodge huren in Duitsland? Dan kun je alle kanten op. Net over de grens vind je niet alleen prachtige natuur, maar ook een grote diversiteit aan oude kastelen en gezellige historische plaatsjes. Dit biedt genoeg mogelijkheden om een gebied te voet of op de fiets te ontdekken en te genieten van de natuur en historie in de omgeving van de campings.

Ontdek Duitsland

Loading interface...

Accommodaties in Duitsland

Ontdek onze accommodaties in Duitsland
Een safaritent huren in Duitsland bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.