Safaritent in Zuid-Holland huren

Een safaritent in Zuid-Holland huren doe je bij Vodatent. Huur nu een ingerichte safaritent op de leukste familiecampings in Zuid-Holland! 

Een safaritent in Zuid-Holland huren is écht vakantie

Of je nu in Nederland of België woont, in een mum van tijd ben op de camping in Zuid-Holland. Mits er geen file staat natuurlijk. Maar zelfs dan staat de compleet ingerichte safaritent al voor je klaar. De tent is van alle gemakken voorzien. Comfortabele bedden, een verrijdbare keuken, tafels en stoelen. En je hoeft zelfs geen voortent meer op te zetten. Je kunt direct na aankomst met een koel drankje genieten van je voetballende kinderen. Dat is pas vakantie!

Gemakkelijk op vakantie

Je heenreis verloopt ook nog eens veel veiliger zonder volgeladen auto met caravan. In onze safaritenten vind je al genoeg spullen om je kampeervakantie tot een succes te maken. Je vakantie voor het hele gezin begint daarom met het huren van een safaritent in Zuid-Holland.  

Landelijk kamperen in de Randstad

Als je de vakantie doorbrengt in Zuid-Holland, kun je allerlei uitstapjes maken. Bijvoorbeeld naar de leukste steden van de Randstad. De havenstad Rotterdam, de hofstad Den Haag en de gezellige grachtenstad Leiden. Ze zijn allemaal gemakkelijk aan te rijden. Zo combineer je ontspannen landelijk kamperen met een gezellige stedentrip. Wil je ook een combinatie maken tussen natuur en cultuur? Dan pak je de auto, fiets of de trein naar de karakteristieke Zuid-Hollandse steden als Delft, kaasstad Gouda en Schoonhoven.

Tip van Vodatent:

Den Haag en Rotterdam hebben samen een toeristenkaart voor het openbaar vervoer uitgebracht. Met deze kaart reis je voor € 15,50 een dag lang onbeperkt door heel Zuid-Holland. Zo kun je de hoogtepunten van deze provincie op een relaxte manier ontdekken. En je hoeft je geen zorgen te maken over parkeren. 

Ontdek onze accommodaties in Zuid-Holland

Een safaritent huren in Zuid-Holland bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.