Safaritent Zuid-Holland

Safaritent in Zuid-Holland huren

Een safaritent in Zuid-Holland huren doe je bij Vodatent. Huur nu een ingerichte safaritent op de leukste familiecampings in Zuid-Holland! 

 Bekijk onze campings in Zuid-Holland

Een safaritent in Zuid-Holland huren is écht vakantie

Of je nu in Nederland of België woont, in een mum van tijd ben op de camping in Zuid-Holland. Mits er geen file staat natuurlijk. Maar zelfs dan staat de compleet ingerichte safaritent al voor je klaar. De tent is van alle gemakken voorzien. Comfortabele bedden, een verrijdbare keuken, tafels en stoelen. En je hoeft zelfs geen voortent meer op te zetten. Je kunt direct na aankomst met een koel drankje genieten van je voetballende kinderen. Dat is pas vakantie!

Een safaritent in Nederland huur je bij Vodatent. Er tussenuit met kinderen? Onze gezellige, kleinschalige campings zijn nooit ver weg voor een lang weekend of schoolvakantie. Ook buiten de vakanties om kun je er heerlijk tussenuit om te wandelen of fietsen. Onze safaritenten zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Je hoeft je eigen tent niet mee te nemen en op te zetten. 

Gemakkelijk op vakantie

Je heenreis verloopt ook nog eens veel veiliger zonder volgeladen auto met caravan. In onze safaritenten vind je al genoeg spullen om je kampeervakantie tot een succes te maken. Je vakantie voor het hele gezin begint daarom met het huren van een safaritent in Zuid-Holland.  

zuid holland - een safaritent in zuid holland hur
zuid holland - volledig ingericht

Landelijk kamperen in de Randstad

Als je de vakantie doorbrengt in Zuid-Holland, kun je allerlei uitstapjes maken. Bijvoorbeeld naar de leukste steden van de Randstad. De havenstad Rotterdam, de hofstad Den Haag en de gezellige grachtenstad Leiden. Ze zijn allemaal gemakkelijk aan te rijden. Zo combineer je ontspannen landelijk kamperen met een gezellige stedentrip. Wil je ook een combinatie maken tussen natuur en cultuur? Dan pak je de auto, fiets of de trein naar de karakteristieke Zuid-Hollandse steden als Delft, kaasstad Gouda en Schoonhoven.

Tip van Vodatent:

Den Haag en Rotterdam hebben samen een toeristenkaart voor het openbaar vervoer uitgebracht. Met deze kaart reis je voor € 14,50 een dag lang onbeperkt door heel Zuid-Holland. Zo kun je de hoogtepunten van deze provincie op een relaxte manier ontdekken. En je hoeft je geen zorgen te maken over parkeren. 

zuid_holland_-_trein

Omgeving van Zuid-Holland

Space Expo

Space Expo

Noordwijk
Madurodam

Madurodam

Den Haag
Sealife

Sealife

Den Haag
Omniversum

Omniversum

Den Haag
Vogelpark Avifauna

Vogelpark Avifauna

Alphen aan den Rijn
Archeon Museumpark

Archeon Museumpark

Alphen aan den Rijn
Naturalis Biodiversity Center

Naturalis Biodiversity Center

Leiden
Keukenhof

Keukenhof

Lisse
Museum Volkenkunde

Museum Volkenkunde

Leiden
Rijksmuseum van Oudheden

Rijksmuseum van Oudheden

Leiden