Safaritent in Overijssel huren

Overijssel is een provincie in het oosten van Nederland. In Overijssel verhuren wij op camping de Rammelbeek (Lattrop), familiepark De Vechtvallei (Diffelen) en camping ’t Veld (Rheeze) onze safaritenten. Overijssel heeft een aantal leuke dorpen en steden zoals Almelo, Hengelo, Oldenzaal en Zwolle. Het afwisselende landschap en de leuke steden zorgen ervoor dat Overijssel een prima vakantieprovincie is. Rondom camping de Rammelbeek vind je veel bos- en natuurgebieden. Hier kun je naar hartelust  wandelen en fietsen. In de kop van Overijssel vind je weer meer water. Zo is een dagje varen in het “Venetië” van Nederland zeker een aanrader. Door de vele mogelijkheden in Overijssel kun je hier prima terecht voor een korte en een lange vakantie in één van onze safaritenten.

De comfort van een safaritent in Overijssel

Bij kamperen komen vaak ook minder leuke dingen kijken, zoals rugpijn van lekke luchtbedden, het stoeien met de tentstokken en een overvolle auto met alle noodzakelijke kampeerspullen. Met een safaritent in Overijssel laat je deze problemen achter je. De tent is door ons vooraf opgezet en voorzien van alle comfort die hoort bij een stijlvolle kampeervakantie. Een onbezorgde vakantie is nog nooit zo simpel geweest!

Dat de tent door ons al is opgezet is niet het enige voordeel van een safaritent in Overijssel. De tent heeft ook een compleet ingerichte keuken, koelkast, 4-pits gasfornuis en andere noodzakelijke kampeerspullen. Denk hierbij aan potten, pannen, bestek, servies en meer. Je hebt ook de comfort van een echt bed met comfortabel matras. In de safaritent krijg je dus de goede nachtrust die je nodig hebt om alle leuke activiteiten in Overijssel te ontdekken. Na deze activiteiten en een goede avondmaaltijd uit je keuken, kan je samen even nagenieten van de dag op je eigen overdekte veranda. Hier kan je met een lekker drankje proosten op een succesvolle kampeervakantie!

Misschien dat je ons aanbod van safaritenten in Groningen ook interessant vindt.

Ontdek de prachtige natuur van Overijssel

Veel mensen genieten van de natuur, omdat het voor iedereen wat heeft. Als mountainbiker haal je plezier uit de heuvels en als wandelaar geniet je van de rustgevende omgeving diep in het bos. Met een safaritent zit je vlakbij de prachtige natuurgebieden die Overijssel te bieden heeft. Bezoek bijvoorbeeld het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, een van de grootste aaneengesloten heidevlaktes van Europa. Het golvende gebied met stuwwallen voelt volgens velen on-Nederlands ahttps://giethoorn.com/een-boot-huren-in-giethoorn-zo-doe-je-het-slim/an. Het is daarom net alsof je in het buitenland aan het wandelen bent! Je kunt ook op pad gaan in het Vechtdal. Hier vind je vele landschappen in één gebied. Wandel door de stuifzanden en heides of fiets over de stuwwallen en door de bossen. Met een safaritent in Overijssel zit je altijd vlakbij deze prachtige gebieden. Je hoeft enkel op pad te gaan en het schilderachtige landschap zal je betoveren!

Leer meer over de geschiedenis en cultuur van Overijssel

Overijssel heeft een leuke dorpen en steden zoals Almelo, Hengelo en Oldenzaal. Ga ook naar de regio Twente om de bijzondere en oude kastelen en landgoederen te ontdekken. De geschiedenisliefhebber zal zich verder ook vermaken aan de rijke geschiedenis van Overijssel, zoals de Hanzesteden Deventer, Zwolle en Kampen. In deze steden kan je meer leren over hoe deze steden in een ver verleden onderdeel waren van een groot Europees handelsnetwerk. Ook de imposante middeleeuwse architectuur mag door de cultuurliefhebber niet worden overgeslagen. Geen fan van geschiedenis? Dan kan je natuurlijk ook leuk shoppen en daarna een gezellig terrasje opzoeken in de zon. Het is tenslotte vakantie!

Het Venetië van Nederland

Als je een safaritent in Overijssel huurt, moet je ook zeker een bezoek brengen aan Giethoorn. Dit dorp wordt ook wel het Venetië van Nederland genoemd. Dat komt omdat het dorp bestaat uit vele rieten boerderijtjes die gebouwd zijn op veeneilandjes. De bewoners varen in hun boten door de schattige grachtjes om zich door het dorp te verplaatsen. Een bijzondere ervaring die jij ook een keer moet meemaken!

Er zijn verschillende manier om dit te doen. Zo kun je ervoor kiezen om met een rondvaart door Giethoorn te combineren met een rondvaart door het Nationaal Park Weerribben Wieben. Tijdens de schoolvakanties raden wij u aan om vooraf een rondvaart te reserveren. Liever zelf de schipper? Dan kan je beter zelf een bootje huren. Gelukkig zijn er genoeg bedrijven die boten verhuren!

Ontdek onze accommodaties in Overijssel

Een safaritent huren in Overijssel bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.