Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Safaritent in Overijssel huren

Een safaritent in Overijssel huren doe je bij Vodatent! Huur nu een luxe safaritent op de leukste familiecampings in Overijssel.

Overijssel is een provincie in het oosten van Nederland. In Overijssel verhuren wij op verschillende campings onze safaritenten. Overijssel heeft een aantal leuke dorpen en steden zoals Almelo, Hengelo, Oldenzaal en Zwolle. Het afwisselende landschap en de leuke steden zorgen ervoor dat Overijssel een prima vakantieprovincie is. Ook zijn er veel bos- en natuurgebieden. Hier kun je naar hartelust  wandelen en fietsen. In de kop van Overijssel vind je weer meer water. Zo is een dagje varen in het “Venetië” van Nederland zeker een aanrader. Door de vele mogelijkheden in Overijssel kun je hier prima terecht voor een korte en een lange vakantie in één van onze safaritenten.

Overijssel is ook historie

In Overijssel vind je een combinatie van prachtige natuur en historische steden. Een bekende rivier die veel heeft betekend in de historie van Overijssel is rivier de IJssel. Tegenwoordig zorgt de rivier voor mooie groene oevers. Meer weten over de historie van Overijsel? Breng een bezoek aan de Lonneker Molen. De enige molen in Nederland met een jas van riet.  Ken je het verhaal achter de Hellehond van Lutte? Altijd al benieuwd geweest hoe stenen gemaakt worden? In steenfabriek de Werklust in Losser kunnen ze jullie hier alles over vertellen. 

Het Venetië van Nederland

Als je een safaritent in Overijssel huurt, kan een bezoek aan het Venetië van Nederland eigenlijk niet ontbreken. Je kunt in Giethoorn een prachtige vaartocht maken door het dorp en het Nationaal Park Weerribben Wieben. Er zijn verschillende manier om je te verplaatsen over het water. Zo kun je ervoor kiezen om met een rondvaart het gebied te ontdekken. Ben je liever zelf de schipper? Huur dan een sloepje of een fluisterboot. Je kunt één van deze boten of rondvaarten reserveren bij één van de vele “vaar” bedrijven in Giethoorn. Tijdens de schoolvakanties is het aan te raden om dit vooraf te reserveren. 

Onze campings in Overijssel

Onze safaritenten staan op gezellige en kleinschalige familiecampings. Ondanks dat de campings kleinschaliger zijn, bieden ze vele faciliteiten. Genoeg vertier om de vakantie zo leuk mogelijk te maken. Een aantal campings hebben een overdekt zwembad met een glijbaan. In de zomermaanden worden er door een animatieteam diverse activiteiten georganiseerd. En natuurlijk zijn er voldoende speeltoestellen voor de kinderen om lekker te kunnen spelen. Ook aan de oudere kinderen wordt gedacht. Een tafeltennistafel kan natuurlijk niet ontbreken. Ook kunnen ze een lekker potje voetballen op de speciale voetbalveldjes op de campings. 

Omgeving van Overijssel

Wildlands

Wildlands

Emmen
Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen

Slagharen
Recreatieplas de Oldemeijer

Recreatieplas de Oldemeijer

Hardenberg
Landgoed Singraven Denekamp

Landgoed Singraven Denekamp

Denekamp
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn
Openluchtmuseum Ootmarsum

Openluchtmuseum Ootmarsum

Ootmarsum
Sauna Thermen Zuidwolde

Sauna Thermen Zuidwolde

Zuidwolde
Krazy kangaroo Zwolle

Krazy kangaroo Zwolle

Zwolle
Skydive Hoogeveen

Skydive Hoogeveen

Hoogeveen
Glowgolf Zwolle

Glowgolf Zwolle

Zwolle

 Bekijk onze campings in Overijssel