Wat kenmerkt een vakantie in Spanje? 

Een vakantie in Spanje staat bekend om het heerlijke weer, de ontspannen levensstijl en het heerlijke eten. Maar ook de diverse landschappen, historische steden en de bruisende cultuur zul je zeker niet missen tijdens je kampeervakantie in Spanje. Dit land is ideaal voor zowel de zonliefhebber als de cultuurbezoeker. Geniet van een heerlijke glamping vakantie en slaap in een safaritent. 

Wat valt er te ontdekken in Spanje? 

Wanneer je Spanje bezoekt, is er een schat aan ontdekkingen die op je wachten. Bijzondere steden zoals Málaga, Murcia, en Barcelona bieden prachtige architectuur en kunst. Je kunt genieten van de Moorse invloeden in Andalusië, of de indrukwekkende kustlijnen van de Costa del Sol en de Costa Blanca verkennen. Wanneer je iets verder van de kust af gaat vind je vaak prachtige natuurgebieden met heuvels en meren, waar je prachtige wandelingen kunt maken. Een van de bekendste wandelingen is Caminito del Rey in de regio Andalusië, in de buurt van Málaga.

Welke activiteiten zijn er mogelijk in Spanje? 

Spanje biedt een scala aan activiteiten voor reizigers. Je kunt jezelf onderdompelen in de Spaanse cultuur door flamenco- en tapasavonden bij te wonen, of door een van de vele kerken te bezoeken. Voor avonturiers zijn er mogelijkheden voor wandel- en fietstochten in de bergen, terwijl de kustgebieden watersporten zoals surfen en snorkelen aanbieden. Voor wie van geschiedenis houdt, zijn er talloze musea en historische bezienswaardigheden om te bekijken. De gastronomie is een essentieel onderdeel van de ervaring, met heerlijke gerechten zoals paella, gazpacho en churros.

Om je vakantie compleet te maken verblijf je in een safaritent van Vodatent. Je kunt extra goed genieten van het buitenleven door te ontspannen op de veranda, of door te genieten van een zelfgemaakte maaltijd. Verder vind je comfortabele bedden verdeeld over twee of drie slaapcabines, een (verrijdbare) keuken en bij safaritenten met sanitair heb je zelfs een eigen badkamer.