Algemene voorwaarden

Recron voorwaarden

Vodatent maakt gebruik van de RECRON-voorwaarden voor vakantieverblijven. Deze duidelijke afspraken zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB. Als je ze zorgvuldig doorleest, weet je precies waar je aan toe bent.

  • 15% van de huurprijs bij annulering meer dan 3 maanden voor aankomst
  • 50% van de huurprijs bij annulering tussen 2 en 3 maanden voor aankomst
  • 75% van de huurprijs bij annulering tussen 1 en 2 maanden voor aankomst
  • 90% van de huurprijs bij annulering binnen 1 maand voor aankomst
  • 100% van de huurprijs bij annulering op de dag van aankomst
  • No Show = 100%

Wij vragen een aanbetaling van 30%, het restant dient uiterlijk 8 weken voor aankomst voldaan te worden.

Op de meeste campings staan alle kosten gespecificeerd in de rekening, echter kan het voorkomen dat enkele bijkomende kosten op locatie betaald dienen te worden. Denk hierbij aan toeristenbelasting, lakenpakketten, milieuheffingen en andere lokale heffingen. 

Tijdens het reserveren heb je ook de mogelijkheid om opties bij te boeken, zoals lakenpakketten, huisdieren en het huren van een kinderpakket (kinderbed en kinderstoel). Het verschilt per camping of dit vooraf of ter plaatse geboekt en betaald dient te worden. Deze informatie kun je terugvinden tijdens het reserveringsproces. 

Let op! Bij sommige campings is het verplicht om lakenpakketten af te nemen, Deze kosten worden automatisch toegevoegd in de rekening.

Op de meeste campings zijn huisdieren toegestaan in de accommodatie. Er zijn ook campings waar het niet is toegestaan om met een huisdier in een accommodatie te verblijven. Dat betekent trouwens niet altijd dat de camping huisdier vrij is. Indien het mogelijk is om met een huisdier in de accommodatie te verblijven, wordt er €5,- per huisdier per nacht in rekening gebracht.