Safaritent Gelderland

Safaritent in Gelderland huren

Kamperen in een comfortabele safaritent kan in de provincie Gelderland. Gelderland heeft mooie en afwisselende natuur. Om deze natuur te ontdekken zijn er tal van wandel- en fietspaden. Schrik niet als je tijdens één van je tochten door de natuur speciale diersoorten tegenkomt. Herten, reeën en wilde zwijnen lopen vogelvrij in de natuur. Wanneer je gaat kamperen in Gelderland kom je niet alleen voor de natuur. Steden zoals Apeldoorn, Nijmegen en Harderwijk zijn leuke steden om te bezoeken. Een safaritent in Gelderland huren doe je onder andere in de Achterhoek.

Inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Bekijk onze campings in Gelderland

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Kamperen op Recreatiepark de Wrange

Kamperen in de Achterhoek doe je op Recreatiepark de Wrange. Deze gevarieerde camping is niet alleen geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook 50+ kampeerders kunnen op deze camping genieten van een topvakantie. Op deze kindvriendelijke camping wordt in de zomervakantie een gevarieerd animatieprogramma georganiseerd. Op deze camping zijn veel faciliteiten van deze tijd die het kamperen een luxe gevoel geven. Een safaritent in Gelderland huren doe je bij Vodatent. 

Gevarieerde campings in Gelderland!

Kamperen in Gelderland is voor jong en oud. De campings zijn niet alleen geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook 50+ kampeerders kunnen in Gelderland genieten van een topvakantie. Op de camping zijn veel faciliteiten die het kamperen een luxe gevoel geven. Om even tot rust gekomen is het een aanrader om te gaan wandelen en fietsen over de Veluwe.

De natuur in Gelderland

Het bekendste natuurgebied van Gelderland is  “Het Nationaal Park de Hoge Veluwe”. In dit gevarieerd natuurgebied ligt ook het Kröller-Müller Museum. Een museum voor de moderne kunst. Rondom het museum kun je wandelen door het beeldenpark. Veel mensen gaan kamperen in Gelderland voor een afwisselende flora en fauna. De Veluwe biedt een uitgebreid fietsroutenetwerk van Nederland. Na een mooie wandel- of fietstocht een lekkere proeverij? Op deze manier is het erg leuk om de Veluwe te ontdekken. Wil jij ook genieten van de Veluwe? Huur dan een compleet ingerichte safaritent bij Vodatent. 

Een dagje uit

De provincie Gelderland heeft veel meer te bieden dan alleen de prachtige natuur. Wanneer je gaat kamperen in Gelderland zijn er ook vele dagjes uit. Een dagje uit, wanneer je gaat kamperen in Gelderland, is het Dolfinarium in Harderwijk. Ook de Apenheul in Apeldoorn is een dagje uit voor het complete gezin. In Arnhem vind je het Nederlands Openluchtmuseum. In dit museum vind je genoeg ingrediënten voor een geslaagd dagje uit. Wil je iets sportiefs doen; ga dan lekker mountainbike over één van de vele MTB routes. Tijdens het kamperen in een safaritent een dagje wellness? In de provincie Gelderland zijn verschillende saunacomplexen met onder ander de Zwaluwhoeve. Als je een dagje uit met natuurlijke schoonheid zou willen combineren zijn de Tuinen van Appeltern misschien ook wel iets voor jullie. Hier zie je de mooiste tuinen met diverse bloemen en planten. En misschien doe je nog wel inspiratie op voor jullie eigen tuin. 

Ontdek Vodatent

Loading interface...

Accommodaties in Gelderland

Ontdek onze accommodaties in Gelderland
Een safaritent huren in Gelderland bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.