Safaritent in Belgisch Limburg huren

Grenzeloos genieten doe je in Belgisch Limburg. Met afwisselende landschappen is deze regio een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers. Wist je trouwens dat in Belgisch Limburg het enige nationaal park van België te vinden is? Maar Belgisch Limburg is meer. Zo vind je hier pittoreske dorpjes en historische steden. Een safaritent huren in Belgisch Limburg doe je bij Vodatent. 

Belgisch Limburg is erg gevarieerd. Of je nu van wandelen en fietsen houd. Cultuur opzoekt in historische steden of  de gezelligheid in Pittorske dorpjes. Het kan allemaal in Belgisch Limburg. Met Nederland om de hoek is ook een bezoek aan Maastricht mogelijk. Maar ook voor een dagje uit met kinderen is hier voldoende te ontdekken. Zo kun je een naar Plopsa Indoor pretpark of het blotevoetenpad in Zutendaal

Een safaritent huren in Belgisch Limburg

Wanneer je op zoek bent naar een afwisselende omgeving dichtbij huis dan is Belgisch Limburg fijne vakantieregio. In deze provincie bieden wij verschillende safaritenten aan. Zo kun je hier een safaritent huren met sanitair. Maar ook een safaritent met een privé sanitairunit net naast de safaritent. Op vakantie met jonge kinderen? Huur dan een safaritent met sanitair en met extra speelruimte. Wanneer je lekker met z’n tweetjes er even tussenuit wilt dan is een 4-persoonssafaritent al groot genoeg. Een safaritent huren in Belgisch Limburg doe je bij Vodatent. 

Nationaal Park Hoge Kempen

Het enige nationaal park van België ligt in Belgisch Limburg. Nationaal Park Hoge Kempen is een natuurgebied met ruim 5700 hectare aan bos en heide. Het landschap op Nationaal Park Hoge Kempen is zeer afwisselend. Zo loop je door de dennenbossen en zo sta je ineens op een paarsbloeiende heide. In dit natuurgebied vind je ook hoge bergtoppen met een weids uitzicht. 

Bourgondisch Belgisch Limburg

Hou je van lekker eten en drinken? Drink je graag een lokaal speciaal biertje? Huur dan een safaritent in Belgisch Limburg. Dit is de perfecte plek voor fijnproevers. Je hoeft niet te zoeken naar een gezellig café of restaurant. Eetgelegenheden vind je hier zat. Wanneer je kennis wil maken met bierbrouwen en de verschillende wijndomeinen dan nodigen we je uit om de bier- en wijnroute te volgen. Op deze manier maak je kennis met verschillende streekproducten uit Belgisch Limburg. 

De fietsprovincie van België

In Nederland staat Drenthe bekend als fietsprovincie van Nederland. In België is dat Belgisch Limburg. Door het afwisselende en heuvelachtige landschap ontdek je fantastische plekjes. Ga je het liefst sportiever? Dan zijn er nog verschillende parcours voor mountainbike liefhebbers. Een fietsroute die je absoluut niet mag missen is de fietsroute naar Hasselt. 

Ontdek onze accommodaties in Belgisch Limburg

Een safaritent huren in Belgisch Limburg bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.