Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Safaritent 4 personen

Is een safaritent voor 6 personen te groot? Dan heeft Vodatent de oplossing voor jou! Op enkele locaties bieden wij ook een safaritent voor 4 personen aan. 

safaritent 4 personen

 

Koken en slapen in een safaritent voor 4 personen

Deze safaritent voor 4 personen is volledig door Vodatent ingericht en heeft een leefoppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent. Net als de safaritent voor 6 personen kan de voorkant volledig open en dit is zeker met mooi weer erg prettig. Een mooie bijkomstigheid is het mooie terras met luifel waardoor je met iets minder weer toch lekker buiten kunt zitten.

Gezellig buiten koken, dat kan! De keuken in deze sfeervol ingerichte safaritent voor 4 personen is mobiel en kan bij mooi weer heerlijk op het terras gezet worden. Zo kun je lekker binnen of buiten koken op een 4-pits thermisch beveiligd gastoestel. In het keukenkastje staat al services wat je nodig hebt om al het lekkers ook te nuttigen. Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker.

In de safaritent voor 4 personen zijn 2 slaapcabines aanwezig. Eén is voorzien van tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staat een stapelbed. In de ruime voorcabine kun je heerlijk ontspannen. Lekker een boekje lezen of gezellig met z’n viertjes een spelletje spelen.

 

Inventaris van een safaritent voor 4 personen

De safaritenten voor 4 personen hebben geen sanitaire voorzieningen in de safaritent en er is geen stromend water aanwezig. Standaard staat er in safaritent een jerrycan om vers water te halen. Uiteraard is er wel stroom aanwezig en zijn alle cabines in de safaritent voor 4 personen en de luifel verlicht. Voor de koude avonden is er een kacheltje, zodat de tent een beetje verwarmd kan worden. Uiteraard zijn er standaard kussens en dekbedden aanwezig. De safaritenten zijn rookvrij.

Op de dag van aankomst staat onze tent vanaf 15:00 klaar en kun je inchecken bij de receptie. Op de vertrekdag dien je de tent voor 10.00 uur te verlaten en uit te checken bij de receptie. 

Bekijk hier onze accommodaties

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...