Safaritent in Grand est huren

De streek Grand Est bestaat uit 10 departementen en grenst aan wel liefst 4 verschillende landen. De regio is goed aan te rijden op 5,5 uur vanaf Utrecht, waardoor het de perfecte optie is voor diegenen die niet te lang onderweg willen zijn. Met een uitstekende gastronomie en een rijk cultureel erfgoed biedt deze streek een breed scala aan activiteiten. Verken bijvoorbeeld de prachtige kathedralen of geniet van een bezoek aan de beroemde wijngaarden van de Champagne. Grand Est heeft alles in huis voor een onvergetelijke glampingvakantie.

Wat is er te doen in Grand Est?

In de regio Grand Est vind je de populaire Ardennen, een betoverend gebied vol natuurlijke pracht en historische rijkdom. Bezoek middeleeuwse kastelen en charmante dorpjes en geniet van de natuur door de vele wandel en fiets routes.  Ook is een bezoek aan de Champagne- streek en het verkennen van de beroemde champagnehuizen niet te missen.  Wat ook zeker een bezoekje waard is is de historische stad Straatsburg, de hoofdstad van de Elzas. De stad staat bekend om zijn prachtige vakwerkhuizen, grachten en de indrukwekkende kathedraal van Straatsburg.

Ontdek onze accommodaties in Grand Est

Overnachten in een safaritent in Grand Est bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.