Safaritent in Auvergne huren 

Wil je een safaritent huren in Auvergne? Dat kan! Geniet hier van je welverdiende zomervakantie. Auvergne is zo veelzijdig dat je hier bijna het hele jaar door heerlijk kunt vertoeven. Gelegen in een mooi bergachtig gebied midden in Frankrijk, in het Centraal Massief. Het is een streek met oude, slapende vulkanen met de mooiste wandelroutes en mooie natuurparken. Een ideale plek voor natuurliefhebbers en een kampeervakantie.

Inspiratie

Wat wordt jouw bestemming?

Campings in Auvergne

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Authentieke streek

De Auvergne is een authentieke streek met afwisselende natuur. Het is een karakteristiek stukje Frankrijk gelegen in midden Frankrijk, in het hart van het Centraal Massief. Een indrukwekkend gebied met oude vulkaanbergen, dennenbossen, grote kratermeren en rivierkloven. Je kunt zelfs de vulkanen van de Puy-de-Dome ontdekken! Meer dan de helft van de gemeentes ligt in de bergen. Het is een groot gebied, met 80 uitgedoofde vulkanen. Deze slapende reuzen staan dan ook centraal tijdens een vakantie in deze fascinerende Franse streek. De Auvergne staat voor rust in Frankrijk. Het genieten van ultieme rust en prachtige natuur.

Activiteiten in de Auvergne

Er is meer dan genoeg te beleven in de Auvergne. Zo zijn er themaparken zoals vulcania, die helemaal aansluit bij het karakter van de streek. maar heb je ook meerdere meertjes om te kunnen relaxen met zandstranden of grasveldjes. Met de meerdere kastelen kun je terug reizen naar de tijd en de historie van de streek goed ontdekken. Natuurlijk is er een pretpark en dierentuin te vinden in de Auvergne. Ben je meer van de sportieve activiteiten? Ook dan kun je je hart ophalen. Zo zijn er meerdere mogelijkheden om te fietsen en wandelen. Op het water zijn er vele kano's en supborden te vinden waar je een leuk en rustige middag kunt beleven.

Mooie dorpen en steden in de Auvergne

In deze streek zal je veel charmante en karakteristieke dorpen en steden vinden. Vichy, Montluçon, Charroux en Moulins de hoofdstad van Allier zijn zeker een bezoek waard. Ieder met zijn eigen karakter en charme zal je een heerlijke dag kunnen beleven. Een aantal van deze dorpjes zijn een middeleeuws dorpje of stad. Dit geeft een bijzonder gevoel dat het vakantiegevoel ondersteund. Met de vele musea in deze dorpjes en steden kun je de historie nog verder in je opnemen. De architectuur is erg indrukwekkend om naar te kijken. Een bezoek aan één van deze dorpjes of steden is een echte aanrader en maakt de vakantie helemaal af!

Ontdek Vodatent

Vroegboeken

Vroegboeken

Vroegboeken

Lees verder...
Vakantie in Frankrijk

Vakantie in Frankrijk

Vakantie in Frankrijk
Lees verder...
Camping Troisvierges, Speeltuin

Nieuwe campings

Nieuwe campings

Lees verder...
Camping Troisvierges, Speeltuin

Thema's

Overnacht in een safaritent

Overnacht in een safaritent

Overnacht in een safaritent
Lees verder...