Safaritent België

Safaritent in België huren

Als je besluit om te gaan kamperen in België, ben je na een paar uur rijden al in een totaal andere omgeving. Een glooiend landschap, prachtige natuur, historische stadjes en een bourgondische levenswijze die je terugvindt in de gastronomie, zijn kenmerkend voor dit land. Avontuurlijke sportievelingen kunnen zich natuurlijk helemaal uitleven in de Ardennen en liefhebbers van geschiedenis kunnen hun geest verrijken in diverse de kastelen en grotten. Hoe je de dag ook besteedt, je kunt er altijd tevreden op terugkijken met een koud glas Belgisch (trappisten)bier en lekkere abdijkaas. Of natuurlijk een overheerlijke Belgische bonbon. 

Inspiratie

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Campings in België

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Een kampeertent huren in België

Hoewel de Belgische Ardennen natuurlijk praktisch om de hoek liggen, is het altijd fijn als de tent al staat en je na aankomst direct kunt beginnen met mountainbiken, survivallen of het drinken van een speciaalbiertje. Wat je ook doet, het voordeel van een kampeertent huren in België is dat je de tent niet zelf op hoeft te zetten en van alle gemakken voorzien bent. In de safaritenten zijn comfortabele bedden aanwezig en je kunt koken op de verrijdbare keuken. De safaritenten zijn volledig ingericht en met ruimte voor 6 personen is er genoeg plek voor het hele gezin. Omdat veel spullen al in de tent aanwezig zijn, houd je ruimte in de auto over om je eigen fiets of mountainbike mee te nemen op vakantie of een paar speciaal biertjes of bonbons weer mee terug naar huis. Na het fietsen is het mogelijk om te douchen in de tent, hiernaast bevat de safaritent met sanitair ook een toilet en wastafel. Een safaritent in België huren doe je bij Vodatent! 

Een safaritent huren in Belgisch Limburg

Wil je een sun lodge huren in België? Bij Vodatent slaap je in een sun lodge voor 4 personen. Met een vloeroppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter en een terras aan de voorzijde, heb je aan ruimte geen gebrek. De leefruimte van de sun lodge is gericht op het overdekte terras aan de voorkant, die met elkaar verbonden is door 2 openslaande deuren, wat met mooi weer zeer prettig is. 

Een safaritent huren in de Belgische Ardennen

Wij kunnen de Belgische Ardennen van harte aanbevelen. Op slechts een paar uur rijden van Nederland, beland je in een wereld met prachtige natuur, een woest landschap en leuke historische steden. Hier kun je de stress van het dagelijks leven helemaal van je af sporten door te gaan mountainbiken, raften, rotsklimmen of survivallen. Ook kinderen kunnen zich helemaal uitleven met deze activiteiten. De talrijke kastelen, grotten en mijnen passen naadloos in het indrukwekkende landschap van de Ardennen en zijn het bezoeken meer dan waard als je een liefhebber bent van cultuur en geschiedenis. Namen als Rochefort, Chimay, Orval en La Chouffe zullen zeker de belangstelling wekken bij mensen die Bourgondisch zijn ingesteld. Deze speciaalbieren hebben naam gemaakt tot ver over de landsgrenzen van België en nodigen je uit om ze te komen proeven, al dan niet met een lekkere abdijkaas. In combinatie met een brouwerijbezoek of gewoon lekker in het zonnetje op de camping. Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar als je even uitgekeken bent op de Belgische Ardennen, dan is een uitstapje naar Nederland, Luxemburg, Frankrijk of Duitsland zo gemaakt. 

Ontdek België

Loading interface...

Accommodaties in België

Ontdek onze accommodaties in België
Een safaritent huren in België bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.