Safaritent in Twente huren

 

Een safaritent in Twente huren doe je bij Vodatent! Huur nu een luxe safaritent op de leukste familiecampings in Twente.

Twente, een natuurrijke streek in het oosten van Nederland. Je vind hier talloze fiets- en wandelroutes, leuke dorpen en steden en er zijn genoeg activiteiten voor een leuk dagje uit. Huur nu een glamping safaritent bij Vodatent en geniet zonder zorgen van deze prachtige omgeving.

Inspiratie

Wat wordt jouw bestemming?

 Bekijk onze campings in Twente

Genieten van de natuur in Twente op de fiets

Er wordt gezegd dat Twente de beste mountainbikeroutes van Nederland heeft. Dit heeft vooral te maken met het wisselende landschap en de vele sprookjesachtige bossen. Het is zelfs mogelijk om in één week een route van 700 kilometer te rijden. Natuurlijk is dit niet voor iedereen weggelegd en is het ook mogelijk om met de gewone fiets de omgeving te verkennen. Ook voor de gewone fietser zijn er genoeg routes beschikbaar.

Liever wandelen? Het wandelnetwerk heeft maar liefst 6000 kilometer aan mogelijkheden en tegenwoordig zijn de routes zelfs uit te kiezen op thema. Neem bijvoorbeeld de kunstroute, zo ontdek je de artistieke kant van Almelo en zie je prachtige kunstobjecten en galeries door heel de stad. 

Te paard door Twente

Voor paardenliefhebbers zijn er ook schitterende routes uitgestippeld om de omgeving te kunnen zien. Er komen ook steeds nieuwe routes bij. Eén daarvan die je zeker bereden moet hebben is de TwenteTrail. Dit is een meerdaagse thematocht over de mooiste paardrijroutes in Twente.

De mooiste dorpen en steden

Als je een safaritent in Twente huurt, zijn veel leuke dorpen en steden die zeker het bezoeken waard zijn. Neem bijvoorbeeld Enschede, in deze stad is het Rijksmuseum Twente te bezichtigen, staat veel bijzondere architectuur en kun je deelnemen aan een rondleiding door de Grolsch Brouwerij. Daarnaast is wordt deze stad ook wel de winkelstad van Oost-Nederland genoemd.

Niet alleen Enschede, maar nog vele andere dorpen en steden zijn in Twente wel het bezoeken waard. Het dorpje Oostmarsum is een plek waar je nog de echte Twentse sfeer kunt ervaren. Je ziet hier vele historische bouwwerken en je kunt een bezoek brengen aan het Museum Ton Schulten. Bij heerlijk weer is een hapje en een drankje op één van de vele terrasje mogelijk. Ook worden er jaarlijks diverse evenementen georganiseerd.

Naast Enschede en Oostmarsum zijn Almelo, Enter en Hengelo ook hele leuke steden om te bezoeken.

Twents geniet’n

Zoals iedere streek, heeft ook Twente zijn eigen streekproducten. Tijdens je glamping vakantie in Twente is het dan ook extra verwennerij om deze producten te gaan proeven. Neem bijvoorbeeld het lekkerste ijs van de Ijsboerderij Bölte in Nutter, elke smaak is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Of pluk zelf de lekkerste blauwe bessen bij de blauwe bessenkwekerij De Greftenhoeve in Vriezenveen. Lekker voor bij het ontbijt.

Niet alleen voor het ijs en de blauwe bessen, maar ook voor de lekkerste wijn zit je goed in Twente. Wijngaard Hof van Twente in Bentelo maakt al sinds 2000 eigen wijnen en organiseert ook rondleidingen. Zo krijg je de wijngaard en de wijnkelders te zien. Uiteraard is het daarna mogelijk om in het proeflokaal de heerlijke wijnen te kunnen proeven.

Bovendien stopt het genieten niet hier. Als jullie na een lange dag terug komen op de camping en op het terras van de safaritent zitten, kan de dag nog een keer beleefd worden met alle lekkernijen die jullie hebben meegenomen. Dat is pas geniet’n!

Huur nu een safaritent in Twente

Twente is een veelzijdige streek in het oosten van Nederland. Zo kun je hier mooie fiets- en wandelroutes volgen, dorpen en steden bezoeken of het gebied per paard verkennen. Naast dat er veel te zien en te doen is, valt er ook veel te proeven. Verwen jezelf met heerlijke streekproducten of echte Twentse wijn. Dat is pas geniet’n!

Als je een Vodatent safaritent in Twente huurt, zul je zeker van je vakantie geniet’n. Dat komt omdat de ruime safaritenten volledig ingericht en van alle gemakken voorzien zijn. Het koken van die lekkere streekgerechten doe je met het keukentje dat je bij mooi weer naar buiten kunt rollen. Na een lange fiets- en wandeltocht slaapt niets beter dan de zachte bedden die al in de tent aanwezig zijn. Als je in Twente aankomt, kun je dus direct beginnen met het ontdekken van deze prachtige streek.

Ontdek Vodatent

Vroegboeken

Vroegboeken

Vroegboeken

Lees verder...
Vakantie in Nederland

Vakantie in Nederland

Vakantie in Nederland

Lees verder...
Camping Troisvierges, Speeltuin

Nieuwe campings

Nieuwe campings

Lees verder...
Camping Troisvierges, Speeltuin

Thema's

Overnacht in een safaritent

Overnacht in een safaritent

Overnacht in een safaritent

Lees verder...