Safaritent Noord-Brabant

Safaritent in Noord-Brabant huren

Zit jij te denken aan een kampeervakantie in Noord-Brabant? Kamperen is uiteraard geweldig, maar brengt ook een hoop problemen met zich mee. De hele auto volproppen met bijvoorbeeld keukenspullen en je eigen tent, waar je later moeite mee hebt tijdens het opzetten. Gun jezelf een onbezorgde vakantie en boek bij Vodatent. Dan staat de safaritent al klaar als je aankomt op een van onze campings in Noord-Brabant!

Allereerst is Noord-Brabant een fijne vakantiebestemming. Met een zacht dialect en gezellige steden ben jij verzekerd van een leuke kampeervakantie. Steden zoals Breda, Tilburg en Den Bosch stralen een gezellige bourgondische sfeer uit. U kunt in deze steden historische monumenten bezoeken, leuk winkelen en de ‘’Brabantse gezelligheid’’ proeven die in ons land bekend staat. De vele gezellige en knusse kroegen creëren die gezelligheid. Dus plof neer op een van de terrassen na dag shoppen in Breda, Tilburg of Den Bosch. Dan heb je ook gelijk dat echte vakantiegevoel!

Bekijk onze campings in Noord-Brabant

Ervaar comfort met een safaritent in Noord-Brabant

Het grootste voordeel is dat jullie niet meer hoeven te stoeien met het opzetten van je eigen tent, maar er kleven nog meer voordelen aan een safaritent. De tent is namelijk volledig ingericht voor een comfortabele kampeervakantie. Een keuken met koelkast, 4-pits gasfornuis, potten, bestek en servies kunnen daar niet aan ontbreken! Dat scheelt ook weer met inpakken, waardoor je extra ruimte heb. Deze ruimte kun je vast beter benutten voor leukere vakantiespullen, zoals een barbecue of badminton setje. Je kunt ook de dunne slaapmatjes of luchtbedden thuis laten, want onze safaritent in Noord-Brabant is voorzien van comfortabele bedden met matrassen. Voor aan de safaritent hangt een ruime luifel die reikt over jouw privé veranda. Heerlijk om ’s avonds de dag af te sluiten met een drankje!

Leuke en bijzondere activiteiten in Brabant.

Zoals eerder gezegd zijn steden zoals Tilburg en Den Bosch een bezoek meer dan waard. Probeer hier de Brabantse lekkernijen, zoals de Bosche bol of het Tilburgse worstenbroodje, met een lapje spek op de worst. Als je liever iets kleiner zoekt, stellen we Berkel-Enschot voor. Hier staat een trappistenklooster waar het bier ‘La Trappe’ wordt gebrouwen. Je kunt de Abdij Koningshoeven bezoeken voor een rondleiding en (uiteraard) een proeverij!

Brabant heeft nog meer toeristische trekpleisters. Denk bijvoorbeeld aan Beekse Bergen of de Efteling, het bekendste attractiepark van Nederland! Je kunt ook je verblijf combineren met een bijzonder bezoek aan Kamp Vught, het enige SS-concentratiekamp buiten Duitsland. Hier kun je leren over één van de donkerste bladzijde uit geschiedenis, maar ook leren over de connectie van het kamp met de Molukkers.

Kijk voor meer activiteiten naar onze blog over de top 10 uitjes als je een safaritent in Noord-Brabant boekt. Hier staan ook uitjes die minder bekend zijn, voor degene die Noord-Brabant écht gezien willen hebben!

Ben je misschien meer op zoek naar zon, zee en strand? Bekijk ons aanbod voor safaritenten in Zeeland.

brabant - brabantse gezeligheid
brabant - Een safaritent huren in Noord Brabant

Met je safaritent altijd vlakbij de prachtige natuur van Noord-Brabant.

Neem je wandelschoenen of fiets maar mee naar de safaritent, want naast de vele activiteiten kan je ook genieten van de prachtige natuurgebieden van Noord-Brabant. Het is niet voor niets de provincie met de meeste natuurparken van Nederland. Hier kan je wandelen door de vele landschappen die Noord-Brabant te bieden heeft. Denk hierbij aan uitgestrekte bossen, weidse heidevelden en de grootste zandverstuiving van West-Europa, de Drunense duinen. Hier kun je urenlang jezelf kwijtraken in de rust van de natuurlijke omgeving. Of je gaat lekker een balletje gooien met je hond!

Wil je liever een nog bijzondere manier van de natuur bekijken? Dan is de optie van een boottocht met de (fluister)boot wel interessant. Met een boot zal je varen door nationaal park de Biesbosch, waar je tijdens de tocht van het bijzondere watergebied kunt genieten.

Omgeving van Noord Brabant

Rosada Fashion Outlet

Rosada Fashion Outlet

Roosendaal
Indoor skydive Roosendaal

Indoor skydive Roosendaal

Roosendaal
Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

Bergen op Zoom
Eindhoven

Eindhoven

Eindhoven
Oss

Oss

Oss
Noord Brabants Museum

Noord Brabants Museum

's-Hertogenbosch
Efteling

Efteling

Kaatsheuvel
Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek
Zwembadcentrum de Tongelreep

Zwembadcentrum de Tongelreep

Eindhoven
Kasteel Heeswijk

Kasteel Heeswijk

Heeswijk Dinther