Glamping aan het water

Ervaar de betovering van kamperen aan een schilderachtig meer of een rustgevende rivier. De volledig uitgeruste safaritenten bieden het perfecte toevluchtsoord aan het water, waar je met je gezelschap alle comfort vindt voor een welverdiende vakantie. Maak samen herinneringen en geniet van het uitzicht over het water. Terwijl de kleintjes nieuwe speelkameraadjes ontmoeten langs de waterkant, kun je genieten van de prachtige omgeving. Een aantal van onze fijne campings liggen direct aan een meer of een rivier en bevinden zich door heel Europa. In Nederland vind je veel van deze campings in Friesland, maar ook in landen als Frankrijk, Luxemburg en de Belgische Ardennen bieden we schitterende locaties aan het water. Er is dus volop keuze!

Waterpret voor de kleintjes

Bij Vodatent draait alles om gezinsplezier, zelfs voor de kleinsten. Onze fijne campings aan een meer of aan een rivier bieden speelse wateravonturen. Met ondiepe oevers en speciale speelzones is er volop ruimte voor pootjebaden, zandkastelen bouwen en avontuurlijk spelen. Tijd voor jezelf nodig? Het animatieteam organiseert regelmatig leuke activiteiten aan het water, waar nieuwe vriendschappen ontstaan. 

Een overvloed aan activiteiten

Op de glampings aan het water is er niet alleen waterpret voor de kleintjes, maar voor alle leeftijden. Peddel in kano's langs serene rivieroevers, verken de kustlijn op je sup board, of geniet van een zwemtocht in het verkoelende water. Voor de avonturiers zijn er spannende watersporten en uitdagende visplekken. Laat je inspireren door de prachtige bestemmingen en begin aan een onvergetelijk avontuur met Vodatent. Wat wordt jouw bestemming?