Pasen met Vodatent

Beleef samen Pasen

Het paasweekend is het uitgelezen moment om met het gezin er tussenuit te gaan. Met Vodatent geniet je van comfort en alle gemakken van thuis. Beleef samen een onvergetelijk paasweekend in de comfortabele safaritenten van Vodatent.

Ervaar rust en ruimte vanuit je safaritent, kom nader tot elkaar en geniet samen van het lentezonnetje en de bloeiende natuur. Begin de dag goed met een heerlijk paasontbijt op het overdekte terras of wanneer het nog frisjes is lekker binnen in de tent aan de familietafel. Ontdek de natuur, terwijl de kleinsten op zoek gaan naar verstopte paaseieren.


Pasen_-_3

Kies een vakantie die bij jou past

Een echt Vodatent moment  

Op vakantie met je hond

Wil je een heerlijk weekendje weg met de hond? Dat kan bij Vodatent! Op veel campings zijn huisdieren van harte welkom. Deze campings liggen in natuurrijke omgevingen waar je heerlijk kunt wandelen. Ga er even tussenuit en geniet van een heerlijke wandeling met je viervoeter in de prachtige natuurgebieden.

Vergeet niet bij je boeking aan te geven dat je een hond meeneemt. Mocht je naar het buitenland gaan, zorg dan dat je een aantal zaken geregeld hebt. Er zijn namelijk een aantal regels opgesteld waar je hond aan moet voldoen. Zo moet je hond een officieel Europees dierenpaspoort hebben, is het verplicht om je hond te voorzien van een chip, en je hond moet rabiës gevaccineerd zijn. Bereid je goed voor en geniet samen van een zorgeloze reis!

Hond

Laat je inspireren