Pasen met Vodatent

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Beleef samen Pasen

Het paasweekend is het uitgelezen moment om met het gezin er tussenuit te gaan. Met Vodatent geniet je van comfort en alle gemakken van thuis. Beleef samen een onvergetelijk paasweekend in de comfortabele safaritenten van Vodatent.  

Ervaar rust en ruimte vanuit je safaritent, kom nader tot elkaar en geniet samen van het lentezonnetje en de bloeiende natuur. Begin de dag goed met een heerlijk paasontbijt op het overdekte terras of wanneer het nog frisjes is lekker binnen in de tent aan de familietafel. Ontdek de natuur, terwijl de kleinsten op zoek gaan naar verstopte paaseieren.


Kies een vakantie die bij jou past

Een echt Vodatent moment  

Natuurcampings in Nederland

Rust, ruimte en een prachtige omgeving. Ontdek kamperen midden in de natuur. Voor wandelaars en fietsers een ideale combinatie.

Lees verder
Top 5 uitjes in Drenthe

Drenthe biedt voor ieder wat wils voor een leuk dagje uit. Wie er met kinderen er op uit wil, kan terecht in verschillende dieren- en attractieparken, maar Drenthe kent ook genoeg geschiedenis voor de leergierige bezoeker.

Lees verder
Glamping met je hond

Het gezin is pas compleet wanneer je trouwe viervoeter mee mag. Eindeloos wandelen in de natuur. Ga samen goed voorbereid op reis.
 

Lees verder
Top 5 uitjes in Noord-Brabant

Noord-Brabant kenmerkt zich niet alleen door de bourgondische levensstijl, maar ook door het aanbod in verscheidene activiteiten. 

Lees verder