Ervaar rust en ruimte in de natuur

Je wilt natuurlijk een bijzonder plekje vinden voor je vakantie. Wat is er meer bijzonder dan in een bos verblijven, midden in de natuur? Zijn er al konijntjes gespot? of misschien zelfs wel een hert?

Natuur

Wanneer je ook verblijft, elke periode heeft zijn eigen charme. In het voorjaar komen alle diertjes weer tevoorschijn. Bij zomerse temperaturen geniet je van de schaduw. Maar ook in de herfst kun je genieten van alle mooie kleuren die weer zichtbaar worden.

Safari

Wanneer je verblijft in een safaritent bij het bos, krijg je echt het gevoel van een safari. Waarschijnlijk zal je geen olifanten of zebra's tegen komen maar dat mag de pret niet drukken. Voel je één met de natuur. Geniet van de gezonde buitenlucht. Deze boost zal je goed doen!

Rust

Verblijven in een safaritent bij een bos is bij uitstek perfect voor een rustige vakantie. Heb je thuis een druk leven? Ben je het gestress helemaal zat. Kies dan voor glamping bij een bos.  De safaritent staat al voor je klaar en is van alle gemakken voorzien (soms zelfs met sanitair). Hier hoef je je dus niet druk om te maken. Zodra je aankomt voel je meteen de rust over je heen komen.

Ontdek uitgestrekte bossen 

Wil je toch iets meer actie? Pak dan de fiets en rijd één van de vele fietsroutes. Ook kun je gaan wandelen, op deze manier neem je nog meer van je omgeving op. Voor kinderen zijn wandelingen ook erg leuk. Ga samen op zoek naar paddenstoelen en kabouters en ontdek de wildernis!