Safaritent Provence

Safaritent huren in de Provence

De Provence is voor veel mensen het ideale stukje Frankrijk om heerlijk te vertoeven in de zomer. Van de prachtige lavendelvelden en uitgestrekte kustlijn tot de ruige rotsformaties met fabelachtige rivieren die er doorheen stromen. In deze omgeving is veel te zien en te doen en is er altijd wel een activiteit te vinden die bij jou past. Ga bijvoorbeeld wandelen langs de Gorges du Verdon of neem een verfrissende duik, bezoek de okermijn in Roussillon of maak een fietstocht door de Camargue en sluit de dag af met een heerlijk diner op het terras met uitzicht op de Middellandse Zee. Dat klinkt toch al genieten! Helemaal met een safaritent van Vodatent, je kiest de tent die bij je past en bij aankomst staat de tent volledig ingericht voor jou klaar. Je checkt in en de vakantie kan beginnen. 

Bekijk onze campings in Provence

Kies de safaritent die bij jou past

Er zijn verschillende type safaritenten waar je in kunt verblijven. Zo zijn er safaritenten voor bijvoorbeeld 4 of 6 personen, maar zit er ook verschil in met of zonder sanitair. Ook zijn er verschillende type sanitair tenten, dus kies wat bij jou past. Zo zitten er in een standaard safaritent geen sanitaire voorzieningen, maar is hij verder wel volledig ingericht. Er staat een verrijdbare ingerichte keuken, die op het terras geplaatst kan worden om buiten te koken. Zijn er bedden, tafels, stoelen en een lounge set aanwezig. En is er stroom en verlichting in de tent.

De safaritent met sanitair is ook volledig ingericht, maar verschilt net iets met de gewone standaard tent. Zo zit er in een sanitair tent bijna altijd een vaste keuken en stromend water en is de tent voorzien van eigen sanitair. Het type sanitair kan verschillen, zo zijn er tenten met alleen een toilet, tenten met eigen toilet, douche en wastafel of een tent met privé sanitair naast de tent op loopafstand.

Met al deze verschillende types is er altijd wel één die bij je past.

Genieten in een safaritent in de Provence

Van het heerlijke klimaat tot aan de prachtige natuur en het lekkere eten, een vakantie in de Provence is echt even helemaal tot rust komen. Met een safaritent van Vodatent blijft je vakantie ontspannen en kan deze gelijk beginnen bij aankomst. Ze zijn volledig ingericht en missen alleen nog jouw persoonlijk spullen die je binnen enkele minuten in de tent neer zet. Zo, dan is het nu tijd voor jou, wat ga je vandaag al doen?

Provence

Omgeving van Provence

Nice

Nice

Nice
Marseille

Marseille

Marseille
Cap d'Antibes

Cap d'Antibes

Antibes
Parc Zoologique de Frëjus

Parc Zoologique de Frëjus

Fréjus
Sainte-Marguerite

Sainte-Marguerite

Cannes