Safaritent Provence

Safaritent in de Provence huren

De Provence is voor veel mensen het ideale stukje Frankrijk om heerlijk te vertoeven in de zomer. Van de prachtige lavendelvelden en uitgestrekte kustlijn tot de ruige rotsformaties met fabelachtige rivieren die er doorheen stromen. In deze omgeving is veel te zien en te doen en is er altijd wel een activiteit te vinden die bij jou past. Ga bijvoorbeeld wandelen langs de Gorges du Verdon of neem een verfrissende duik, bezoek de okermijn in Roussillon of maak een fietstocht door de Camargue en sluit de dag af met een heerlijk diner op het terras met uitzicht op de Middellandse Zee. Dat klinkt toch al genieten! Helemaal met een safaritent van Vodatent, je kiest de tent die bij je past en bij aankomst staat de tent volledig ingericht voor jou klaar. Je checkt in en de vakantie kan beginnen. 

Inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Campings in Provence

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Kies de safaritent die bij jou past

Er zijn verschillende type safaritenten waar je in kunt verblijven. Zo zijn er safaritenten voor bijvoorbeeld 4 of 6 personen, maar zit er ook verschil in met of zonder sanitair. Ook zijn er verschillende type sanitair tenten, dus kies wat bij jou past. Zo zitten er in een standaard safaritent geen sanitaire voorzieningen, maar is hij verder wel volledig ingericht. Er staat een verrijdbare ingerichte keuken, die op het terras geplaatst kan worden om buiten te koken. Zijn er bedden, tafels, stoelen en een lounge set aanwezig. En is er stroom en verlichting in de tent.

De safaritent met sanitair is ook volledig ingericht, maar verschilt net iets met de gewone standaard tent. Zo zit er in een sanitair tent bijna altijd een vaste keuken en stromend water en is de tent voorzien van eigen sanitair. Het type sanitair kan verschillen, zo zijn er tenten met alleen een toilet, tenten met eigen toilet, douche en wastafel of een tent met privé sanitair naast de tent op loopafstand.

Met al deze verschillende types is er altijd wel één die bij je past.

Genieten in een safaritent in de Provence

Van het heerlijke klimaat tot aan de prachtige natuur en het lekkere eten, een vakantie in de Provence is echt even helemaal tot rust komen. Met een safaritent van Vodatent blijft je vakantie ontspannen en kan deze gelijk beginnen bij aankomst. Ze zijn volledig ingericht en missen alleen nog jouw persoonlijk spullen die je binnen enkele minuten in de tent neer zet. Zo, dan is het nu tijd voor jou, wat ga je vandaag al doen?

Ontdek Vodatent

Loading interface...

Accommodaties in Provence

Ontdek onze accommodaties in Provence
Een safaritent huren in Provence bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.