Safaritent in Normandië huren

De streek Normandië aan de westkust van Frankrijk is de perfecte bestemming voor je kampeervakantie. Het zeeklimaat en de korte afstand vanaf Nederland maken dit een populaire vakantiebestemming. Normandië ligt op zo’n zes uur rijden vanaf Nederland. Geniet van de rotspartijen, de historische bezienswaardigheden en maak je vakantie compleet door te overnachten in een volledig ingerichte safaritent. Aan beroemde bezienswaardigheden, mooie dorpjes en ruige landschappen geen gebrek in Normandië. Normandie heeft veel moois te bieden voor een onvergetelijke glamping vakantie.  

Verken de prachtige natuur in Normandië

Je kunt in Normandië echt volop genieten van alles wat de provincie te bieden heeft. Omdat de provincie aan zee ligt kun je hier genieten van een zon, zee en strand waarbij je natuur en cultuur volop kunt combineren. Maak bijvoorbeeld een prachtige wandeling over mooie kliffen en langs witte krijtrotsen. Er zijn ook een aantal grotten en tunnels te vinden in de kliffen. Als je in Normandië bent, dan mag een bezoek aan Mont Saint-Michel eigenlijk niet ontbreken. De Mont Saint-Michel is een klein, rotsachtig getijdeneiland in Normandië, en is alleen via land bereikbaar als het laagwater is.

Ontdek onze accommodaties in Normandië

Een safaritent huren in Normandië bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.