Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Last-minute safaritent in Nederland

Wil jij op de valreep toch nog op kampeervakantie binnen Nederland? Lekker zwemmen aan de Zeeuwse kust, wadlopen in Groningen of wandelen op de Veluwe? Dan zal je zeker geïnteresseerd zijn in de last-minute deals van Vodatent voor safaritenten in Nederland. Met een safaritent heb je ook gelijk geen stress meer van het opzetten van een eigen tent, want jouw verblijf staat al klaar zodra je aankomt op de camping. Je kunt meteen genieten van je vakantie!

safaritent met toilet
Fietsen_1

Zoek de Nederlandse natuur op, met de fiets of te voet!

Onze campings liggen altijd in een rustige omgeving, vaak omringd door natuur. Zo kun je ’s ochtends lekker wakker worden met het rustgevende gefluit van de vogels of de golven van de zee. Met een last-minute safaritent zal je persoonlijk de rust en stilte ervaren van de natuur in Nederland. We raden je daarom aan om ook je wandelschoenen of fiets mee te nemen. Dan kan je zelf de rustgevende natuurgebieden in de omgeving opzoeken.

Er zijn namelijk altijd wandel- of fietsroutes in de buurt die jij kunt volgen tijdens je last-minute safaritent vakantie in Nederland. In sommige provincies zijn er waterrijke gebieden waar jij een boottocht kan maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gecombineerde boottocht in Friesland over het IJsselmeer, om daarna een Friese stad in te varen? Of de bijzondere wandel- en fietsroutes in Drenthe, die je langs paars bloeiende heidevelden en eeuwenoude hunebedden voeren. De mooie uitzichten maakt een last-minute safaritent in Nederland het helemaal waard!

Proef de cultuur van ons kleine kikkerlandje

Ook kan je in Nederland meer ontdekken over ons land. Breng een bezoek aan het van Gogh Museum in Amsterdam om diens prachtige kunstwerken te bekijken. Ga langs bij Keukenhof in Zuid-Holland om de tulpen in deze bloementuin te bewonderen. Ben je meer geïnteresseerd in geschiedenis? In elke stad vind je wel bijzondere musea die vertellen over de geschiedenis van die stad. Zo heeft Rotterdam musea over het bombardement dat nog altijd een litteken achterlaat en in de Hanzesteden word je meer verteld over het historische handelsnetwerk waar Nederland deel van was. Je kunt het allemaal ontdekken vanuit jouw last-minute safaritent in Nederland!

Natuurlijk kun je er ook alsnog voor kiezen om naar het buitenland te gaan. Bekijk in dat geval ons aanbod voor België, Duitsland en Luxemburg.

museum_ton_schulten
camping-tikvah-website-12

Een last-minute safaritent in Nederland maakt jouw vakantie goed!

Met een last-minute safaritent in Nederland ben jij voorzien van alle gemakken die volgens Vodatent horen bij een comfortabele kampeervakantie. Denk hierbij aan een eigen overdekte veranda met relaxte stoelen, comfortabele bedden en een keuken inclusief potten, servies en bestek. Omdat deze spullen al voorzien zijn, scheelt dat tijd en stress met inpakken. Je kan in principe alleen je koffer met leuke vakantiekleding meenemen. De extra ruimte biedt ook meer gelegenheid om leuke spullen mee te nemen. Bijvoorbeeld een badminton set of die barbecue die je nog een keer wilt proberen!

Neem je geen barbecue mee? Dat is ook geen probleem. In de keuken kan je namelijk gemakkelijk de lekkerste avondmaaltijden voorbereiden, waar je gezamenlijk in de ruime tent van zult smullen. Op de veranda is het heerlijk om een wijntje te proosten op een succesvolle kampeervakantie in Nederland, dankzij de last-minute safaritent van Vodatent!

Boek jouw last-minute safaritent in Nederland nu!

Wil jij op het laatste moment tóch nog op vakantie? Boek dan een safaritent voor een last-minute kampeervakantie in Nederland! Heb je nog vragen over bijvoorbeeld de safaritenten of campings? Neem dan contact met ons op zodat wij jou kunnen helpen!

camping-spineuse-website-1
Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...