Safaritent 6 personen met toilet

Wil je een safaritent huren op één van onze familiecampings ? Bij Vodatent slaap je standaard in een safaritent voor 6 personen. Met een vloeroppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter en stahoogte in de hele tent, heb je aan ruimte geen gebrek. De voorkant van de tent kan in zijn geheel open, met mooi weer is dit erg prettig. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staan twee stapelbedden en in de andere slaapcabine een tweepersoonsbed (140×200 cm). In onze safaritenten met toilet, is een privé toilet ingebouwd in de tent. Zo hoef je 's nachts niet meer naar buiten als je hoog nodig moet.  

safaritent met toilet

Koken en slapen in een safaritent voor 6 personen met toilet

In de safaritent voor 6 personen met toilet staat een vaste keuken. De keuken is voorzien van een vier pits thermisch beveiligd gastoestel. In de keukenkastjes vind je servies en alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken. Andere gemakken zijn de koelkast, het koffiezetapparaat en de waterkoker. 

Een belangrijk kenmerk van onze safaritent voor 6 personen is de luifel waardoor je ook bij wat minder weer toch lekker buiten kunt zitten. Onder de luifel staat een loungeset met een lage zit en in het woongedeelte een hoge tafel met stoelen die allemaal makkelijk verplaatst kunnen worden.

Inventaris van een safaritent voor 6 personen met toilet

In deze safaritenten is een eigen toilet aanwezig. In de safaritent is een compleet ingerichte keuken met inventaris, de keuken is voorzien met stromend water. Ook is er elektriciteit en is er verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Verder is er een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en is er een kacheltje aanwezig.

Uiteraard zijn er standaard kussens en dekbedden aanwezig in de safaritent voor 6 personen. Een lakenpakket kan, op de meeste campings, worden bijgeboekt voor € 8,- per lakenpakket. Tevens bestaat de mogelijkheid om een babypakket (kinderstoel + campingbedje) bij te boeken voor € 2,- per set per nacht. Huisdieren zijn toegestaan. Het tarief voor een huisdier is € 5,- per nacht.

In de safaritenten met toilet op Camping Gorishoek is ook nog een vaatwasser en een tv aanwezig. (hiernaast op de foto te zien)

Loading interface...

Bekijk hier onze accommodaties

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...