Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Boerderijcamping de Berghoeve

Voorzieningen op Boerderijcamping de Berghoeve

 • Beautycentrum
 • Bolderkarren
 • Fietsverhuur
 • Jeu de boules
 • Kinderboerderij
 • Skelters
 • Speeltuin
 • Trampoline
 • Wasserette
 • Wi-Fi (gratis)
 • Zwembad
camping_de_berghoeve_-_website_(4)

Boerderijcamping de Berghoeve

Achterma 15, 7963 PM Ruinen 

Op zoek naar een leuke camping in Drenthe? Boerderijcamping de Berghoeve is een rustige en gemoedelijke camping met gezellige boerderijdieren. Op deze camping is het mogelijk om een 4-persoons safaritent te huren.

Op Boerderijcamping de Berghoeve word je ’s ochtends gewekt door de fluitende vogeltjes en kun je in alle rust ontbijten of een krantje lezen. Heerlijk wandelen en fietsen of lekker een goed boek lezen op de camping? Niets moet en alles mag. Dat is pas echt vakantie!

De gehele boerderijcamping is autovrij, dus kinderen kunnen heerlijk en zorgeloos spelen in de boomhut op de speelheuvel, op de trampolines en in de speeltuin. De geiten, konijnen en kippen op de camping zijn ideale speelkameraadjes die gevoerd kunnen worden door de kinderen.

Er is gratis (glasvezel) WiFi op elke plek en er zijn voldoende sanitaire voorzieningen en een ruimte om de afwas te doen. Het kampvuur is de ideale gelegenheid om kennis te maken met andere campinggasten.

Wie van fietsen houdt, moet in Drenthe zijn! De fietsprovincie bij uitstek! Vanuit het nabijgelegen Ruinen zijn diverse fietstochten te maken door de hele provincie, maar ook het welbekende Giethoorn, het Venetië van het noorden, is eenvoudig vanaf Boerderijcamping de Berghoeve te bezoeken.

Kinderen die grotere dieren willen zien dan de kleine boerderijvriendjes kunnen in Wildlands Adventure Zoo kennis maken met allerlei diersoorten. In Herinneringscentrum Kamp Westerbork kun je een hoop leren over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en in Borger kun je alles leren over hunebedden.

Het nabijgelegen Ruinen is een van de vele gezellige brink dorpjes. Er zijn gezellige restaurantjes waar je lekker kunt aanschuiven voor het diner en winkeltjes waar je inkopen kunt doen. In het hoogseizoen worden er toeristenmarkten georganiseerd met oude ambachten.

Extra informatie over de voorzieningen

Soms is het handig om van te voren te weten of de horeca wel is geopend tijdens jouw verblijf, of bijvoorbeeld het zwembad of wanneer er animatie is. Hieronder hebben wij de belangrijkste extra informatie op een rijtje gezet.

* Alle hieronder genoemde periodes, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

Receptie
Periode geopend: gehele seizoen
Openingstijden: 15:00 - 20:00

Wi-Fi
Bereik: gehele camping
Kosten: gratis

Beautycentrum
Periode geopend: op afspraak
Openingstijden: 10:00 - 20:00 

I.v.m. Corona heeft de camping maatregelen getroffen zodat je veilig op de camping kunt verblijven. Ben je benieuwd wat deze maatregelen op dit moment zijn, neem dan contact op met de camping waar je geboekt hebt.

Als er door Coronamaatregelen minder en/of aangepaste faciliteiten worden aangeboden heb je geen recht op korting of restitutie. 

Fietsverhuur
Periode geopend: gehele seizoen
Openingstijden: gehele dag
Kosten: € 10,- per dag

Bolderkar- en skelterverhuur
Periode geopende: gehele seizoen
Openingstijden: gehele dag
Kosten: gratis

Bijkomende kosten

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten worden afgerekend bij aankomst op de camping.

Verplichte kosten zijn:

 • Toeslag van € 3,- p.p.p.n.
 • Borg van € 50,- per accommodatie


Optioneel bijkomende kosten:

 • Lakenpakket € 8,- p.p.
 • Huisdier (max. 2) € 5,- p.n. 
 • Kinderstoel + campingbedje € 2,- p.n.
 • Bijzettentje (zelf meenemen - max 5m²) € 5,- p.n.  

Omgeving van Boerderijcamping de Berghoeve

Nationaalpark Dwingelderveld

Nationaalpark Dwingelderveld

19 km
De Drentse Koe

De Drentse Koe

12 km
Zwembad de Dolfijn

Zwembad de Dolfijn

12 km
Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen

37 km
Plopsaindoor Coevorden

Plopsaindoor Coevorden

38 km
Nationaal Park Weerribben-Wieden

Nationaal Park Weerribben-Wieden

32 km
Meppel

Meppel

18 km
Hoogeveen

Hoogeveen

11 km
Giethoorn

Giethoorn

29 km
Assen

Assen

32 km

Bekijk de plattegrond van Boerderijcamping de Berghoeve

camping_de_berghoeve_2019

Vind een accommodatie die bij jou past

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...