Camping Hof van Kolham
Kolham, Groningen, Nederland

Camping Hof van Kolham

Kolham, Groningen, Nederland

Gaat jouw hart ook sneller kloppen bij het zien van een prachtige kampeerplek in de natuur? Deze gezellige minicamping in Groningen is zo'n mooie plek. De camping grenst aan natuurgebied 't Roegwold. 

Wat is er te doen op Camping Hof van Kolham? 

Op Camping Hof van Kolham maken ze je het graag gemakkelijk! Met de goede maar 'simpele' voorzieningen geniet je van een rustige vakantie in de natuur. Er is een goed verzorgd sanitair gebouw met toiletten, douches en afwasgelegenheid. Voor als je de omgeving wilt gaan ontdekken is het mogelijk om een fiets huren bij een lokaal bedrijf, deze komt de fiets brengen en ook weer ophalen. 

Het is ook mogelijk om op de camping een kano te huren en daarmee het water op te gaan, op deze manier kun je ook mooie dingen van de omgeving ontdekken. Als je met een grote groep bent (minimaal 10 personen) kun je deelnemen aan verschillende outdoor activiteiten. Voor een hapje eten of drinken is ook nog eens een gezellige horecagelegenheid met terras, waar je terecht kunt. Prachtige omgeving van Camping Hof van Kolham 

Omgeving van Camping Hof van Kolham

Er is genoeg te zien en te beleven! Het nabijgelegen Natuurgebied 't Roegwold is een natuurgebied in ontwikkeling waarbij oude natuur én steeds meer nieuwe natuur wordt gecombineerd. Het gebied is zeer verrassend en anders dan andere natuurgebieden door de afwisseling van open water, graslanden, moerassen, ruige natuur, rust en weidse uitzichten. Door het uitgebreide fiets- en wandelnetwerk kun je het gebied super goed ontdekken en genieten van de rust en de sfeer die er hangt. 

Voor een dagje uit, is de stad Groningen ook zeker een aanrader. Groningen ligt op minder dan een halfuurtje rijden en er is daar genoeg te beleven.

 

Voorzieningen

Zwemmen
Zwemvijver/meer
Voor de kinderen
playhouse
Speeltuin
Activiteiten
Boogschieten
Fietstour
Verhuur
Combined Shape
Kanoverhuur
Overige faciliteiten
Broodjesservice
Oplaadpunt elektrische fietsen

Adres & contactgegevens

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

  • Inchecken tusssen:
    15:00 - 17:00 uur
  • Uitchecken tusssen:
    09:00 - 10:00 uur

Accommodaties op Camping Hof van Kolham

Gratis annuleren

Binnen 24 uur na boeking

Flexibele omboekgarantie

Tot 14 dagen voor aankomst

Unieke accommodaties

Van Safaritent tot Duo Lodge

Kies jouw verblijf

In 11 verschillende landen