Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Camping Leef!

Voorzieningen op Camping Leef!

 • Bar
 • Buitenzwembad
 • Fiets- en wandelroute
 • Sanitairgebouw
 •  Speeltuin  
 • Terras
 • Trampoline
 • Wi-Fi gratis
Campig_Leef_-_speeltuin

Camping Leef!

Broekhuizerdijk 27, 5962 NL Melderslo

In Melderslo, in Limburg ligt Camping Leef! Een gezellige camping waar je met het hele gezin even heerlijk kan ontspannen. Terwijl de kinderen zichzelf vermaken in het zwembad en op de speeltoestellen kunnen de ouders op het terras genieten van een hapje en een drankje. Na een verblijf op Camping Leef! ben je weer helemaal opgeladen.

Wat is er te doen op Camping Leef! ?
De camping is voorzien van een buitenzwembad, waar heerlijk in gezwommen kan worden. Voor een hapje of een drankje, kun je terecht op het gezellige terras, waar je echt Limburgse vlaai kan eten of een lekker ijsje kunt nuttigen. Vanaf hier heb je ook uitzicht op de speeltuin waar de kinderen kunnen schommelen, glijden en klimmen. 

Omgeving van Camping Leef!
De camping ligt in een mooie omgeving, waar je o.a. kan fietsen, wandelen en uitstapjes kan maken. Een uitstapje naar het mooie Horst mag ook niet ontbreken. In het Noordoosten van Limburg tussen de Maas en de Duitse grens vindt u Nationaal Park de Maasduinen. Leuk om te weten is dat tegenover de camping het openluchtmuseum de Locht ligt, waar er leuke activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Ook themapark Mind Mystery, Aardbeienland en de grote speeltuin Roeffen Mart, zijn een bezoekje waard. Kortom genoeg te doen!

Extra informatie over de voorzieningen

Soms is het handig om van te voren te weten of de horeca wel is geopend tijdens jouw verblijf, of bijvoorbeeld het zwembad of wanneer er animatie is. Hieronder hebben wij de belangrijkste extra informatie op een rijtje gezet.

* Alle hieronder genoemde periodes, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen. 

Bar
Periode geopend: 01-07 t/m 31-10

I.v.m. Corona heeft de camping maatregelen getroffen zodat je veilig op de camping kunt verblijven. Ben je benieuwd wat deze maatregelen op dit moment zijn, neem dan contact op met de camping waar je geboekt hebt.

Als er door Coronamaatregelen minder en/of aangepaste faciliteiten worden aangeboden heb je geen recht op korting of restitutie. 

Buitenzwembad
Periode geopend: Bij mooi weer
Openingstijden: 09:00 - 20:00

Bijkomende kosten

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten worden afgerekend bij aankomst op de camping.

Verplichte kosten zijn:

 • Toeslag (€ 3,- p.p.p.n.)
 • Borg € 50,- per accommodatie

Optioneel bijkomende kosten:

 • Lakenpakket € 8,- p.p.
 • Kinderpakket (kinderbed en kinderstoel) € 2,- p.n.
 • Bijzettentje (zelfmeenemen) € 5,-

Omgeving van Camping Leef!

Maastricht

Maastricht

85 km
Düsseldorf

Düsseldorf

74 km
Toverland

Toverland

12 km
Keulen

Keulen

105 km
Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond

40 km
Essen

Essen

78 km
Klimpark Fun Forest Venlo-Tegelen

Klimpark Fun Forest Venlo-Tegelen

20 km
Venlo

Venlo

18 km
Openluchtmuseum de locht

Openluchtmuseum de locht

0 km
Dom St. Peter und Maria

Dom St. Peter und Maria

105 km

Bekijk de plattegrond van Camping Leef! 

Vind een accommodatie die bij jou past

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...