Camping Leef!
Melderslo, Limburg, Nederland

Camping Leef!

Melderslo, Limburg, Nederland

In Melderslo, in Limburg ligt Camping Leef! Een gezellige camping waar je met het hele gezin even heerlijk kan ontspannen. Terwijl de kinderen zichzelf vermaken in het zwembad en speeltoestellen kunnen de ouders op het terras genieten van een hapje en een drankje. Na een verblijf op Camping Leef! ben je weer helemaal opgeladen.

Wat is er te doen op Camping Leef! 

De camping is voorzien van een buitenzwembad, waar heerlijk in gezwommen kan worden. Voor een hapje of een drankje, kun je terecht op het gezellige terras, waar je echt Limburgse vlaai kan eten of een lekker ijsje kunt nuttigen. Vanaf hier heb je ook uitzicht op de speeltuin waar de kinderen kunnen schommelen, glijden en klimmen. 

Omgeving van Camping Leef 

De camping ligt in een mooie omgeving, waar je o.a. kan fietsen, wandelen en uitstapjes kan maken. Een uitstapje naar het mooie Horst mag ook niet ontbreken. In het Noordoosten van Limburg tussen de Maas en de Duitse grens vindt u Nationaal Park de Maasduinen. 

Leuk om te weten is dat tegenover de camping het openluchtmuseum de Locht ligt, waar er leuke activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Ook themapark Mind Mystery, Aardbeienland en de grote speeltuin Roeffen Mart, zijn een bezoekje waard.

Safaritenten op Camping Leef 

Op Camping Leef in Limburg, Nederland, staan glampingtenten welke volledig ingericht zijn voor een verblijf tot maximaal 6 personen. Deze tenten staan bij aankomst al voor je klaar en zijn van alle gemakken voorzien, het ultieme vakantiegevoel!

Voorzieningen

Zwemmen
Buitenzwembad
Horeca
Bar
Voor de kinderen
playhouse
Speeltuin

Adres & contactgegevens

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

  • Inchecken tusssen:
    15:00 - 17:00 uur
  • Uitchecken tusssen:
    09:00 - 10:00 uur

Accommodaties op Camping Leef!

Gratis annuleren

Binnen 24 uur na boeking

Flexibele omboekgarantie

Tot 14 dagen voor aankomst

Unieke accommodaties

Van Safaritent tot Duo Lodge

Kies jouw verblijf

In 11 verschillende landen