Glamping Duitsland

Glamping in Duitsland

Glamping in Duitsland is een combinatie tussen bruisende natuur en prachtige steden. De heuvelachtige landschappen bevatten voldoende adembenemende plekken, die gecombineerd met een accommodatie van Vodatent maar één ding betekenen, een top vakantie!  

familiepark_goolderheide_-_website_(18)

Welke glamping accommodaties heeft Vodatent in Duitsland?

Met Vodatent kun je in verschillende glamping accommodaties slapen. Zo hebben we op bijna al onze campings safaritenten staan. Sommige daarvan hebben zelfs eigen sanitair , zodat je ’s nachts niet naar het toiletgebouw hoeft te lopen. Al onze safaritenten  zijn van alle gemakken voorzien, zoals bedden, een keuken, tafels en stoelen.

Naast de luxe safaritenten zijn er ook Sunlodges in Duitsland. Alle voorzieningen zijn hier aanwezig. De keuken beschikt over een vier pits thermisch beveiligd gastoestel, koffiezetapparaat en een vaatwasser. De badkamer heeft een heerlijke douche en er is een apart toilet aanwezig.

Ontdek onze campings in Duitsland

De accommodaties van Vodatent staan op verschillende campings door heel Duitsland. De campings zijn kindvriendelijk, zo zijn er speeltuinen, kinderboerderijen en activiteiten om de kinderen te vermaken!

De voorzieningen op de campings zijn zeer variërend, er wordt aan jong en oud gedacht. Lekker dobberen in het zwembad? Of toch naar het restaurant om daar een heerlijk Duits biertje te drinken? Wij bieden de opties aan, het enige wat je moet doen is kiezen!

camp_kyllburg_-_website_(17)

Geniet van glamping in Duitsland met Vodatent!

Glamping is genieten van kamperen, zonder de nadelen ervan. Zodra je aankomt op de camping, kan je vakantie beginnen. Vodatent heeft safaritenten en Sunlodges voor het echte campinggevoel. Het doel is om je te laten genieten, zonder alle zorgen natuurlijk.  Genieten van glamping in Duitsland doe je met Vodatent!

Bekijk hier onze accommodaties

Bekijk onze campings in Duitsland

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...