5 leuke campings in Duitsland

8 aug. 2023
Femke Vingerling

Duitsland heeft prachtige natuur en het is ook nog eens lekker dichtbij. Laat je omverblazen door al het moois wat dit land je te bieden heeft en beleef een vakantie om nooit te vergeten. Kamperen in Duitsland is een geweldige manier om de natuur te ontdekken en te genieten van de frisse lucht. Er is geen betere manier om optimaal te genieten dan dit te doen in een van onze comfortabele safaritenten. Ontdek hieronder een aantal campings in Duitsland.

Camping Bockenauer Schweiz

Camping Bockenauer Schweiz is een prachtige camping gelegen in het hart van de Duitse regio Rheinland-Pfalz. De camping bevindt zich in het Natuurpark Soonwald-Nahe, waardoor je je ogen kunt uitkijken. In de directe omgeving van de camping kun je prachtige wandelingen maken, fietsroutes volgen en zelfs wijnproeven. Dit is een geweldige plek om te ontspannen en optimaal te genieten van de natuur. Op de camping zelf is er een gezellig restaurant met terras waar je kennis kunt maken met de Duitse keuken. 

Ontdek Camping Bockenauer Schweiz

Camping Walsheim

Camping Walsheim is een mooie familiecamping gelegen in de regio Saarland in Duitsland. De prachtige omgeving is bosrijk en groen door de ligging in het door UNESCO bekroonde biosfeerreservaat Bliesgau. Vanaf de camping wandel je zo in het reservaat met imponerende bossen, open landschappen en weidse boomgaarden. De camping zelf biedt veel faciliteiten, waaronder een groot terras, een zwembad en een speeltuin. Honden zijn van harte welkom op de camping. De camping is ook uitermate geschikt voor motorrijders, in de omgeving kun je namelijk mooie ritten maken. Voor wie op zoek is naar rust, ontspanning en plezier is bij Camping Walsheim aan het goede adres!

Ontdek Camping Walsheim

Camping Aller Leine Tal

Camping Aller Leine Tal is een gezellige camping gelegen op 100 meter van de rivier de Aller, waar je kunt zwemmen en vissen. De campingeigenaren zijn Nederlands en vinden het leuk om tips over de omgeving te delen, dus vraag dit gerust! De camping heeft een gezellig terras waar je heerlijk kunt eten. Verder beschikt de camping over een leuke speeltuin en een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Ontdek Camping Aller Leine Tal

Camping Elbeling

Camping Elbeling is een geweldige camping voor fietsers, wandelaars, vissers en iedereen die van de natuur houdt. De camping bevat veel voorzieningen zoals een zwembad, een speeltuin en een tafeltennistafel waar je kunt spelen. De camping ligt recht aan rivier de Elbe, waar je kunt zwemmen of gewoon kunt genieten van de natuur. Daarnaast grenst Camping Elbeling aan één van de mooiste natuurgebieden ideaal voor fietsers, wandelaars, sportvissers, vogelaars en natuurlijk iedereen die van natuur houdt. De camping is perfect om heerlijk tot rust te komen en om te genieten van al het moois om je heen.

Ontdek Camping Elbeling

Minicamping MiO

Tot slot is Minicamping MiO in Ottendorf ideaal voor rust en vrijheid. De camping heeft een kruidentuin waar je zelf onder andere verse aardbeien kunt plukken. In de cottagetuin kun je nog meer seizoensgroenten kopen. De camping biedt veel faciliteiten zoals een diner workshop, boerengolf en jeu de boules. 

Ontdek Minicamping MiO