Glamping Tsjechië

Glamping vakantie in Tsjechië

Wie houdt er niet van kamperen? Dat is lekker tot rust komen en vakantie vieren in de frisse buitenlucht. Toch kleven er ook wat kleine nadeeltjes aan een kampeervakantie. Niemand houdt van vakantiespullen inpakken, tenten opzetten en natgeregend worden. Een glamping vakantie is het beste van twee werelden: genieten van het buitenleven met de gemakken die je van thuis gewend bent. Vodatent heeft daarom verschillende accommodaties en campings waar je kunt genieten van glamping in Tsjechië. Als je op de camping aankomt, kan je vakantie meteen beginnen! 

Glamping inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Glamping campings in Tsjechië

Een onvergetelijke vakantie in Tsjechië

Welke glamping accommodaties heeft Vodatent in Tsjechië?

Op de meeste campings waar een Vodatent accommodatie te huur is, staan safaritenten. Zo ook op de campings in Tsjechië. Al onze safaritenten zijn van alle gemakken voorzien, zoals bedden, een keuken, tafels en stoelen.

Naast safaritenten biedt Vodatent ook Mobile Homes aan. Hier zijn echt alle voorzieningen aanwezig die je gewend bent van thuis. Een eigen badkamer met stromend water, elektriciteit, een keuken en zachte bedden.

Ontdek onze campings in Tsjechië

De campings waar Vodatent mee samenwerkt, zijn stuk voor stuk top en bieden voor elk wat wils! Ze hebben alle voorzieningen die je nodig hebt en zijn in de mooiste plekken van Tsjechië te vinden. Zoek je een glamping vakantie bij de Tsjechische natuur, zodat je heerlijk kunt genieten van bossen, riviertjes en rust? Of ga je voor een stedelijk avontuur?

Geniet van glamping in Tsjechië met Vodatent!

Glamping is genieten van kamperen, zonder de nadelen ervan. Zodra je aankomt op de camping, kan je vakantie beginnen. Vodatent heeft safaritenten en mobile homes voor liefhebbers van glamping. Genieten van glamping in Tsjechië doe je met Vodatent!

Ontdek Vodatent

Loading interface...

Glamping accommodaties in Tsjechië

Ontdek onze glamping accommodaties in Tsjechië
Een safaritent huren in Tsjechië bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruikt kunt maken van je eigen badkamer.