Safaritent met sanitair in Luxemburg

Safaritent met sanitair in Luxemburg huren

Kan jij niet wachten tot het kampeerseizoen weer begint? Wij ook niet! Er is alleen altijd dat ene probleem. Na een lange reis kijk jij er niet naar uit om nog bezig te gaan met je eigen tent. Dat hoeft ook niet langer. Bij Vodatent kan jij je vakantie in Luxemburg vieren in een safaritent met sanitair. Nooit meer vechten met tentstokken, maar direct genieten van een drankje op je eigen veranda. De vakantie begint direct goed! 

Inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Campings in Luxemburg

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Onze safaritenten met sanitair in Luxemburg

Met een safaritent merk je de voordelen al bij het inpakken thuis. Onze safaritenten zijn namelijk voorzien van een complete keuken inclusief 4-pits gasfornuis, pannen, bestek en servies. Dat scheelt een hoop ruimte in jouw kofferbak. Ruimte die je liever vult met leuke dingen, zoals wandelstokken of een badminton set. Je kunt ook ruimte overhouden om leuke souvenirs mee naar huis te nemen!

Aan de voorkant van de tent heb je een ruime luifel boven jouw privé veranda. Neem gerust plaats in een stoel om te genieten van de zomerzon. Verder ben je met een safaritent met sanitair gegarandeerd van een comfortabel bed. Je hoeft niet langer een jaar lang te werken om dan vier weken op een hard matje te liggen. Bij Vodatent slaap je op een zacht matras, zodat je lekker kunt liggen. Zo hoort dat tijdens een comfortabele kampeervakantie!

Twijfel je nog of Luxemburg jouw vakantieland wordt? Bekijk ons aanbod van safaritenten met sanitair in België!

Kies een safaritent met sanitair in Luxemburg voor extra comfort

Het is iedereen weleens overkomen. Je wordt wakker in de nacht en voelt dat je naar het toilet moet. Helaas moet je daarvoor door de donkere buitenlucht naar het sanitair-gebouw. Daar zit je niet op te wachten natuurlijk. Kies daarom voor een safaritent met sanitair. Dan heb je een eigen wc en privé douche in jouw tent. Dat scheelt de nachtelijke uitstapjes. Verder geeft de douche meer comfort en privacy, wat hoort bij een comfortabele kampeervakantie. Je levert verder ook niets in qua ruimte, want een safaritent met sanitair in Luxemburg is tien vierkante meter groter dan een safaritent zonder privé douche en wc.

Vodatent heeft in Luxemburg ook safaritenten zonder sanitair tot maximaal zes personen.

Wij ontvangen je graag op onze campings!

Een goede camping kiezen voor je kampeervakantie kan moeilijk zijn. Gelukkig kan je Vodatent geen slechte keuze maken. Dat komt omdat wij een breed aanbod hebben van campings. Zo zit er altijd wel wat voor jou tussen. Kies je liever voor een camping met broodjesservice of heb je de voorkeur voor een camping met een restaurant? Bij Vodatent zit je altijd goed!

Verder zijn de campings vaak voorzien van leuke faciliteiten voor de kinderen. Sommige campings hebben leuke speeltuinen waar je kinderen nieuwe vrienden kunnen maken. Andere campings hebben een zwembad of waar ze kunnen spelen. Zo is er ook genoeg vakantieplezier voor de jongere gasten onder ons! 

Maak kennis met Luxemburg!

Op de camping kun je het heel leuk hebben, maar je wilt ook wat in de omgeving. Gelukkig zit je met onze campings altijd in de buurt van toeristische trekpleisters en prachtige natuur. Denk aan de vele bossen en heuvels die Luxemburg rijk is. Of aan de hoge rotswanden en bergtoppen, waar aan Luxemburg zijn bijnaam ‘Klein Zwitserland’ dankt. Een genot om te ontdekken met je partner of gezin!

Uiteraard heb je Luxemburg niet gezien als je niet in de hoofdstad Luxemburg bent geweest. Hier zie je de geschiedenis en cultuur van het land in allerlei vormen uitgebeeld, zoals architectuur, kunst en meer. Je kunt er leuk shoppen in de moderne winkels of meer leren over de historie in verschillende musea. De dag sluit je dan goed af met een verfrissend drankje op een van de vele terrassen. Het is een bijzonder vakantieland op slechts een paar uur rijden!

Ontdek Vodatent

Loading interface...

Accommodaties in Luxemburg

Ontdek onze accommodaties in Luxemburg
Een safaritent huren in Luxemburg bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.