Safaritent Nederland

Safaritent in Nederland huren

Een safaritent in Nederland huur je bij Vodatent. Er tussenuit met kinderen? Onze gezellige, kleinschalige campings zijn nooit ver weg voor een lang weekend of schoolvakantie. Ook buiten de vakanties om kun je er heerlijk tussenuit om te wandelen of fietsen. Onze safaritenten zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Je hoeft je eigen tent niet mee te nemen en op te zetten.  

Inspiratie

Wat wordt jouw bestemming?

Campings in Nederland

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Kleinschalige familiecampings

Alle campings zijn kleinschalige, gezellige en leuke familiecampings. Ze van alle gemakken voorzien en geschikt voor jong en oud. Denk hierbij aan speeltoestellen, animatieteams, een zwembad, een campingwinkel of sportfaciliteiten. Bovendien zijn de campings waar onze safaritenten staan allemaal in de buurt van de leukste uitjes van Nederland te vinden. Wil je erop uit trekken om de omgeving te verkennen of lekker een dagje op de camping blijven? Wat je ook doet, een safaritent in Nederland huren bij Vodatent staat garant voor een geslaagde kampeervakantie!

De Veluwe

Het o zo mooie gebied van Nederland, waar duinen en bossen samenkomen. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, noem maar op. Wanneer de heide opbloeit, kleurt deze in een schitterende kleur paars. Dat maakt de beleving van dit mooie stuk Nederland natuurlijk nog mooier. Daarnaast is de kans dat de Nederlandse “Big Five” gespot kan worden erg groot. Verschillende organisaties, onder andere Staatsbosbeheer, bieden speciale wildexcursies aan. Vodatent biedt bij de Veluwe safaritenten op verschillende campings aan.

Ontdek Vodatent

Vroegboeken

Vroegboeken

Vroegboeken

Lees verder...
Vakantie in Frankrijk

Vakantie in Frankrijk

Vakantie in Frankrijk
Lees verder...
Camping Troisvierges, Speeltuin

Nieuwe campings

Nieuwe campings

Lees verder...
Camping Troisvierges, Speeltuin

Thema's

Overnacht in een safaritent

Overnacht in een safaritent

Overnacht in een safaritent
Lees verder...

Accommodaties in Nederland

Ontdek onze accommodaties in Nederland
Een safaritent huren in Nederland bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je niet naar het sanitair gebouw moet lopen.