Dichtbij een stad

Glamping dichtbij een stad

Campings nabij een stad brengen je vakantie levendigheid. Zoek de gezelligheid op leuke restaurantjes, schattige boetiekjes, of bezoek een indrukwekkend monument. Bekijk hierbeneden al onze mogelijkheden.

Beleving

Selecteer je verblijf 

Ben je op zoek naar eenvoudig verblijf of juist naar comfort van thuis met keuken?
Bij Vodatent vind je altijd een accommodatie die aan je wensen voldoet!   

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Ontdek de activiteiten 

Er op uit

Tijdens je glamping vakantie bij een stad geniet je gegarandeerd. Zo creëer je een perfecte balans tussen een relaxte en een actieve vakantie. ‘s Ochtends ga je heerlijk ontbijten op een terrasje en bezoek je alle highlights. ‘s Middags rust je lekker uit op de camping en ‘s avonds ga je de stad in om een hapje te eten. Heerlijk dichtbij en de auto heb je haast niet meer nodig. Met het hele gezin een stad verkennen? Dan is de afwisseling van drukte en natuur een fijne combinatie.

Verschillende glampingtenten

Er zijn verschillende type safaritenten. Wil je een safaritenten die van alle gemakken is voorzien met sanitair of zonder sanitair. Er zijn een paar verschillen. In de tent zonder sanitair staat een verrijdbare keuken. Deze keuken kan tijdens de warme avonden buiten op het terras gerold worden en zo kan er buiten gekookt worden. Bij een verrijdbare keuken is geen stromend water in de tent aanwezig. In de tent met sanitair staat een vaste keuken, hier is wel stromend water aanwezig.

Verder is het tweede verschil natuurlijk het sanitair. Bij de safaritent zonder sanitair maak je gebruik van het sanitair gebouw van de camping en bij een safaritent met sanitair heb je een eigen douche, toilet en wastafel in de accommodatie. Zo heb je het comfort van thuis in je eigen safaritent.

Nog meer varianten

Naast de twee eerder genoemde safaritent types, zijn er nog meer varianten. Zo zijn er ook safaritenten die alleen beschikken over een eigen toilet. Dit kan vooral fijn zijn midden in de nacht, zodat je niet in het donker over de camping hoeft te lopen. Deze tent kan beschikken over een vaste of verrijdbare keuken, zonder stromend water, dit kan verschillen per camping.

Een safaritent met privé sanitair beschikt wel over een eigen douche, toilet en wastafel, maar dan op loopafstand van de tent. Dit kan direct naast de safaritent zijn, of op een paar meter afstand. Ook hier kan het verschillen of er een vaste of verrijdbare keuken aanwezig is en er is geen stromend water.

11 verschillende landen

Verschillende accommodaties

Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Persoonlijke service