Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

camping_val_d'or_-_tent_(17)

Familiecampings

Vodatent verhuurt haar safaritenten op gezellige familiecampings. Met het gehele gezin verblijf je in de ruime en comfortabele safaritenten. Lekker slapen op een goed matras. Even chillen op de loungeset op het terras, terwijl er lekker voor je gekookt wordt. ‘s Avonds kun je onder de luifel gezellig samen zitten. Hier hangt een lichtsnoer die voldoende licht geeft om samen lekker een spelletje te spelen. Worden de avonden wat kouder -of wat later op de avond- dan kun je in de ruime woon- en eetgedeelte nog lekker ontspannen. In de safaritent zijn twee slaapcabines. Zo kan iedereen lekker genieten tijdens zijn vakantie.

Tieners

Tieners willen niet de hele dag bezig gehouden worden door een animatieteam. Ze willen vooral zelf graag bepalen wat ze gaan doen. Lekker met vrienden van de camping gaan zwemmen. ’s Avonds lekker naar de bar of in de discotheek. Op een aantal campings worden er ook activiteiten voor tieners georganiseerd. Maar het aller belangrijkste is natuurlijk dat er een goede WiFi verbinding is. Ze moeten natuurlijk wel in contact blijven met de vrienden thuis. Het fijne van kamperen is dat ook de tieners snel nieuwe vrienden maken op de camping. Als ouder wil je natuurlijk dat ook je tieners zich vermaken. Op onze gezellige familiecampings heb je er eigenlijk geen omkijken naar. Een camping voor oudere jeugd is daarom ideaal!

camping_le_confluent_-_website_(10)
naamloos_(1_van_1)-46

Herinneringen maken

Wanneer de tieners steeds een jaartje ouder worden, willen ze niet meer met pa en ma mee op vakantie. Als ouder wil je toch genieten van het hele gezin tijdens jullie welverdiende vakantie. Daarom wil je het liefst dat ze nog mee gaan. Belangrijk is dan dat jullie samen leuke herinneringen maken aan die ene toffe camping. De camping met dat fijne zwembad. De ca mping waar ze zulke leuke activiteiten organiseerde voor tieners. Of toch die ene gezellige camping waar niks moest en alles mag. Oh ja en er was een hele goede wifi verbinding.