De ideale vakantiebestemming

Op een camping gericht op de oudere jeugd is er voor tieners geen gebrek aan actie en opwinding. Met een scala aan spannende activiteiten, van kanoën tot survivalbanen, pingpong of snooker spelen, en gezellige avonden rond het kampvuur of aan de bar, beleven ze een vakantie vol avonturen en ontstaan er nieuwe vriendschappen. Hier vinden tieners de perfecte balans tussen actie en ontspanning, en creëren ze herinneringen die een leven lang meegaan. Onze campings bevinden zich door heel Europa, midden in de natuur en op bijzondere locaties. Laat je eindeloos inspireren door ons aanbod.

Tieners op avontuur

Avontuur kent geen leeftijd. Van actieve buitenactiviteiten tot gezellige avonden rond een kampvuur, er is altijd iets te beleven. Met volledig ingerichte safaritenten kunnen tieners zorgeloos genieten van hun vakantie. Onze campings zijn gelegen in prachtige natuurlijke omgevingen, waardoor elke dag een nieuw avontuur wacht. Voor tieners is een vakantie bij Vodatent een onvergetelijke ervaring vol plezier en zelfontdekking.

Activiteiten voor jong en oud

Er is voor iedereen wat te beleven! De omgeving verkennen op een e-chopper, mountainbiken over uitdagende routes of verleg je grenzen op een survivalbaan. Ook aan de waterliefhebbers is er gedacht, kano langs de prachtige oever, sup over een van de meren. Kortom; er is voor elke avonturier wat wils. Onze animatieteams zorgen voor vermaak, terwijl oudere kinderen hun eigen weg kunnen gaan. Op één van de gezellige campings van Vodatent is plezier voor het hele gezin gegarandeerd! Laat je inspireren door de prachtige bestemmingen en begin aan een onvergetelijk avontuur met Vodatent. Wat wordt jouw bestemming?