Pensionado Tentenbouwer

Minimaal 24 uur
Bouwteam
1 aug. 2023

Ben je met pensioen en vind je het leuk om buiten met je handen te werken? Dan ben je bij ons van harte welkom om een paar weken mee tenten te komen bouwen! Sinds de start van ons bedrijf werken wij met een aantal zestigplussers die geregeld mee gaan naar onze tentenbouwprojecten.

Over ons

Vodatent verhuurt sinds 2014 safaritenten en is met ruim 1000 accommodaties in meer dan tien verschillende landen uitgegroeid tot één van de grootste glamping bedrijven van Nederland. Glamping (glamorous camping) is de snelst groeiende vorm van kant en klaar kamperen waar steeds meer vraag naar is. Met ons eigen merk Safarilodgetent leveren we ca. 200 safaritenten per jaar, daarnaast zijn wij dealer van Yala Canvas Lodges, de grootste fabrikant van Europa op het gebied van glamping tenten.

Wat ga je doen?

Als pensionado tentenbouwer ben je onderdeel van één van onze bouwteams en ga je safaritenten bouwen. We werken veel met hout en een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit het schroeven en zagen van vlonders en tentframes. Als de tent staat verzorgen wij ook vaak de inrichting, dit is regelmatig met houten wanden en sanitair. Vaak verblijven we tijdens een project op campings waar je kost en inwoning krijgt, je bent dus geregeld een paar dagen van huis.

Wat wij vragen

  • Als je een beetje doe het zelf ervaring hebt en handig bent heb je zo geleerd hoe wij safaritenten plaatsen en kun je snel meedraaien met ons bouwteam. 
  • Je bent minimaal vier weken inzetbaar in de periode februari t/m mei en kunt makkelijk doordeweeks van huis zijn.
  • Als je sociaal en gezellig bent komt dit goed van pas wanneer er ’s avonds wat wordt gedronken en een kaartje wordt gelegd.

Wat wij bieden

  • Een leuke ervaring met gezellige collega’s
  • Salaris en regelmatig kost- en inwoning op campings waar je tenten bouwt
  • Projecten in binnen- en buitenland
  • Korting als je zelf ergens een tent wilt huren

Enthousiast? Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan bij Vodatent en stuur je CV en motivatie naar Job Schipper via job@vodatent.com