29 apr. 2024
Eva in 't Veld

Pinksteren zit er weer aan te komen en dat betekend het ideale weekend voor een korte glampingvakantie! We begrijpen natuurlijk dat je niet al te ver wilt rijden wanneer je maar een paar dagen gaat overnachten. Daarom hebben wij een aantal campings voor jullie uitgelicht welke in minder dan 5 uur zijn aan te rijden vanaf Utrecht.

Bockenauer Schweiz

Deze camping in Duitsland is een gezellige en rustige camping gelegen in Natuurpark Soonwald. De camping heeft een leuke speeltuin voor de kinderen en ook nog 2 verschillende visvijvers. Ook is er een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke (Duitse) gerechten of een drankje kunt drinken op het terras. Liefhebber van de middeleeuwen? Dan is kasteel Schloss Dhaun zeker een aanrader!

Bockenauer Schweiz

De Tolbrug

Camping de Tolbrug biedt één en al plezier met de verschillende activiteiten op en rondom de camping! Zo kan je je omgeving verkennen op de e-chopper, kanovaren of paintballen. En voor de kinderen is er een waterworld arrangement waar ze kunnen waterballen of waterrollen. En heb je ’s avonds geen zin om te koken? Kom dan in het restaurant op de camping genieten van sappige burgers en heerlijke BBQ gerechten.

De Tolbrug

La Colline

Camping la Colline is gelegen in de prachtige Belgische Ardennen. In deze mooie omgeving kun je verschillende routes verkennen op de fiets, te voet of misschien wel op de mountainbike! Daarnaast is er op de camping ook een speeltuin voor de kids én zijn er verschillende sportfaciliteiten welke uren lang vermaak kunnen bieden. De Gaume-streek grenst aan zowel Frankrijk als Luxemburg dus ook aan deze landen kun je een bezoekje wagen vanaf deze camping. 

La Colline

De ‘Val’

Camping ‘de Val’ is gelegen vlakbij de Zeeuwse stad Zierikzee waar genoeg leuke restaurants en terrasjes te vinden zijn. Maar op de camping zelf geniet je echt even van de rust van het platteland. Hou je van duiken? Dan ben je hier op het juiste adres dichtbij één van de bekendste duikplekken van Europa, ‘de Zeelandbrug’.

'De Val'

Riverside outdoor & events

Bij Recreatiepark Riverside heb je vanuit je tent een prachtig uitzicht direct op het water. De camping beschikt ook over een zandstrand waar je kunt volleyballen en de kinderen kunnen spelen op het speeltoestel in het water. Honger gekregen van al die activiteiten? Vertoef dan lekker met een hapje en drankje bij het Strandpaviljoen.

Riverside outdoor & events

Zoek & Boek

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Boek je ideale glampingvakantie op maat via onze zoek- en boekpagina, waar je kunt filteren op je persoonlijke voorkeuren en behoeften!

Zoek&boek