Glamping Vendée

Glamping vakantie in Vendée

Wie houdt er niet van kamperen? Dat is lekker tot rust komen en vakantie vieren in de frisse buitenlucht. Toch kleven er ook wat kleine nadeeltjes aan een kampeervakantie. Niemand houdt van vakantiespullen inpakken en tenten opzetten. Een glamping vakantie is het beste van twee werelden: genieten van het buitenleven met het comfort dat je van thuis gewend bent. Vodatent heeft daarom verschillende accommodaties en campings waar je kunt genieten van glamping in Vendée. Als je op de camping aankomt, kan je vakantie meteen beginnen!

Glamping inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Glamping campings in Vendée

Een onvergetelijke glamping vakantie in Vendée

Welke glamping accommodaties heeft Vodatent in Vendée?

Met Vodatent kun je in verschillende glamping accommodaties slapen. Zo hebben we op bijna al onze campings safaritenten staan. Sommige daarvan hebben zelfs eigen sanitair , zodat je ’s nachts niet naar het toiletgebouw hoeft te lopen. Al onze safaritenten zijn van alle gemakken voorzien, zoals bedden, een keuken, tafels en stoelen.

Ontdek onze campings in Vendée

De campings waar Vodatent mee samenwerkt, zijn stuk voor stuk top en bieden voor elk wat wils! Ze hebben alle voorzieningen die je nodig hebt. Zoek je een glamping vakantie bij de kust van Vendée, zodat je lekker vaak kunt genieten van zon, zee en strand!

Al onze campings zijn kindvriendelijk. Er zijn dan ook genoeg voorzieningen en activiteiten om jong en oud te vermaken. Veel campings hebben een zwembad om lekker af te koelen tijdens de warme dagen, speeltuinen, kinderboerderijen en noem maar op. Uiteraard is er vaak ook WiFi aanwezig om de wat oudere jeugd te vermaken (en hun ouders stiekem ook). Mochten ze het internet uitgespeeld hebben, dan kunnen ze terecht bij de animatieteams die op sommige campings tijdens het hoogseizoen aanwezig zijn.

Geniet van glamping in Vendée met Vodatent!

Glamping is genieten van kamperen, zonder de nadelen ervan. Zodra je aankomt op de camping, kan je vakantie beginnen. Vodatent heeft safaritenten en bijzondere skylodges voor het echte campinggevoel en mobile homes voor liefhebbers van luxe glamping. Ook op de campings waar Vodatent mee samenwerkt, is genoeg te beleven voor jong en oud. Genieten van glamping in Vendée doe je met Vodatent!

Ontdek Vodatent

Loading interface...

Glamping accommodaties in Vendée

Ontdek onze glamping accommodaties in Vendée
Een safaritent huren in Vendée bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.