Glamping Veluwe

Glamping op de Veluwe

Glamping op de Veluwe is net even wat anders. Normaal gesproken ben je omgeven door prachtige natuur. Maar wanneer je verblijft in een safaritent op de Veluwe, ervaar je de natuur op z'n mooist. 's Ochtends wordt je gewekt door fluitende vogels. Onderweg naar de campingwinkel voor een ontbijtje, ruik je de frisse natuur en ligt het ochtenddauw nog op de planten. Zo nieuwsgierig als je bent, maak je je snel klaar en ga je er op uit in de prachtige omgeving van de Veluwe. Hoe fijn is het dat je een volledig ingerichte safaritent verblijft, en dat alles binnen handbereik is?

Glamping inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Glamping campings op de Veluwe

Een onvergetelijke vakantie op de Veluwe

De Veluwe heeft zo veel moois te bieden

De Veluwe is ongeveer 1.000 km², ligt voor het grootste gedeelte in Gelderland en is te ontdekken met bijvoorbeeld de fiets. In dit enorme natuurgebied heeft de natuur vrij spel. Schrik daarom niet als je onderweg opeens een hert of een vos tegenkomt. De Veluwe is voor veel natuurliefhebbers echt een paradijs. Hier kom je volledig tot rust en hoor je niks anders dan geluiden uit de natuur. Hoe tof is het om te kamperen midden in deze prachtige omgeving? Op één van onze campings op de Veluwe kan je het zelf ervaren.

Een dagje weg op de Veluwe

De Veluwe heeft veel meer te bieden dan alleen haar prachtige natuur. Wanneer je gaat kamperen op de Veluwe, zijn er ook tal van leuke uitstapjes in de omgeving te beleven. Zoek je liever de drukte op? Breng eens een bezoekje aan Apeldoorn en Armhem. In deze steden kan je uitgebreid winkelen en heerlijk eten in een van de restaurantjes. Of je nou samen, met het hele gezin, met je huisdier of met een groep gaat, er is voor iedereen genoeg te doen. Zo zijn er in het natuurgebied tal van wandel- en fietspaden. Deze lopen dwars door de natuur en zijn eventueel ook met een paard toegankelijk. Met de safaritenten van Vodatent kun je het glamping avontuur op de Veluwe aangaan.

Pracht en macht; historische gebouwen op de Veluwe

De Veluwe kent een rijke geschiedenis. Denk onder andere aan de Rijnbrug, die in oorlogstijd gebombardeerd is geweest. Op de Veluwe zijn hier veel museums over te vinden die je hier van alles over kunnen vertellen. Op de Veluwe vindt je ook Paleis het Loo, al 300 jaar het huis van de Oranjes. Daarnaast zijn er tal van wandel- en fietsroutes langs de mooiste verborgen schatten van de Veluwe. Denk hierbij aan fietstochten langs kastelen en landgoederen. Duizenden jaren voor Christus woonden er al mensen op de Veluwe. In natuurgebied Wolfheze vind je sporen die bijna 500 jaar oud zijn. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Glamping vakantie op de Veluwe

De Veluwe is dus erg veelzijdig. Het gebied is rijk aan mooie natuur, wilde dieren en prachtig gekleurde bloemen. Een safaritent op de Veluwe huren zorgt ervoor dat jullie vakantie of korte break ogenblikkelijk kan beginnen. Dus niet eerst de kampeertent opzetten. De safaritenten van Vodatent zijn compleet en comfortabel ingericht en staan bij aankomst voor je klaar. Hou je van comfort en gemak, maar wil je wel graag buiten zijn? Dan hebben wij de gouden tip! Ga eens kamperen op de Veluwe, maar natuurlijk wel in een safaritent van Vodatent.

Ontdek Vodatent

Loading interface...

Glamping accommodaties op de Veluwe

Ontdek onze glamping accommodaties op de Veluwe
Een safaritent huren op de Veluwe bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.